Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ] - Brzog datiranja

nedjelja , 23.12.2018.

Planeta Venera u znacima i kućama (natalna karta)










Click here: Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ]






Foto: Venera u Škorpiji A sad jedna opasnica koja sve karte drži čvrsto u rukama. A takva je ona, zar ne? Sa njom su raskidi uvjek veoma dramatični. Kako se Bik odnosi na grlo i glasne žice, ovaj položaj Venere može dati talenat za pevanje ili sviranje nekog instrumenta.



Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ]

Ljubavne rane leče u sebi. Ona je babica, njegovateljica, kuharica, domaćica, slikar ili radi sa nekretninama.



Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ]

Venera u znacima (o ljubavi) - U ljubavi vrednuje autentičnost, požrtvovanost i podršku partnera za aktivnosti kojima se bavi. Kod njega ljepota i seksualnost ne igraju životno važnu ulogu.



Venera u ovnu / lavu / strelcu // [ Vatrene Venere ]

Venera u znacima o ljubavi Venera zvezda Danica je najsjajnije nebesko telo posle Sunca i Meseca, posmatrajući sa Zemlje, dok je druga planeta po udaljenosti od Sunca. Dobila je ime po Veneri, rimskoj boginji lepote i ljubavi, čiji je otac bog neba Celus. Boginju Veneru su antički Grci zvali Afrodita. U astrologiji Venera zauzima jedno od najznačajnijih mesta jer se tumačenjem položaja i odnosa koje Venera gradi u natalnoj karti i horoskopu dobijaju odgovori na pitanja o ljubavi, jednoj od najznačajnijih vrednosti u čovekovom životu. Ovde tj na sajtu www. Osim što pruža odgovore na pitanja o ljubavi, Venera rasvetljava i odgovore na pitanja koja se odnose na novac, čulna zadovoljstva i uživanja, na umetnost tj ono umetničko u vama kao i na način na koji se predstavljate i na utisak koji ostavljate kao društveno biće, zatim ukazuje na načine na koje izražavate i ispoljavate svoja osećanja... Venera u natalnoj karti opisuje i shvatanje o lepoti, čovekovoj večnoj životnoj inspiraciji. Venera u znacima Zodijaka simbolizuje vaše unutrašnje tendencije koje se odnose na vaša shvatanja o ljubavi i na značaj koji dodeljujete ovoj najintimnijoj strani vašeg života. Znak u kome se nalazi Venera u natalnoj karti opisuje vaša reagovanja u ljubavi i načine na koje izražavate vaša najdublja i najsuptilnija osećanja u ljubavi. Odnosi koje Venera gradi sa drugim nebeskim telima u određenom položaju u natalnoj karti i horoskopu otkrivaju potencijalna dešavanja na polju ljubavi kao i šanse i mogućnosti vezane za finansijsku stranu vašeg života. Venera u Ovnu u natalnoj karti ukazuje na naglašen entuzijazam, strastvenost, i impulsivnost. Osoba nastoji da u ljubavi bude dovoljno opuštena i komunikativna... Venera u Lavu ukazuje na to da se u ovom biću najsvrsishodnije otelotvara ideal ljubavi koji se zasniva na... Planeta ljubavi ovde boravi u zemljanoj sredini i u... Međutim, Venera u Škorpiji je... Venera planeta ljubavi, lepote i umetnosti podstiče rađanje nežnih, tananih, čuvstvenih i romantičnih osećanja u ljubavi dok u ekscentričnoj i neobičnoj Vodoliji otkriva... Nije dozvoljeno kopirati i objavljivati sadržaj koji se nalazi na ovom sajtu osim uz izričitu pismenu saglasnost autora, svako neovlašćeno kopiranje i objavljivanje predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima.



Venera u Ovnu
Bitno je da osobe sa Venerom u Ribama imaju samo svoj prostor i vreme u kojem će biti posvećene sebi, a ne drugima. Loše aspektovana Venera u Biku daje nesrećne ljubavi, veliku ljubomoru, posesivnost, nevjerna je i pohotna izuzetak je ako je aspektovana Saturnom , voli luksuz i jako je tvrdoglava. Loše aspektovana Venera u Vodoliji donosi razvode i nagle prekide ljubavnih veza. Ne poštuju nikakve autoritete i imaju averziju prema mediokritetima. Voli bijelu, sivu, golubije -sivu i ljubičastu odjeću. Voli žene sa crvenom kosom ili da nose neki ukras u kosi ili kosu vežu u rep ili su kratko ošišane. Ljubav mu je jako važna, tako da je rijetko bez partnerke. Reputacija ove žene može biti uprljana. S tim u vezi, na večitoj klackalici između potpunog predavanja i potpunog odbijanja drage osobe, postaje nerazumljiva i samoj sebi. Uspevaju tokom života da steknu materijalno blagostanje u kome znaju da uživaju. Vatrena, impulsivna,sa jakim instinktima i puna entuzijazma.

[Sms dopisivanje|Erottske price|Cure za upoznavanje slavonski brod]






Oznake: venera, u, Strelcu, trigonu, sa, Jupiterom:, novi, počeci, ljubav, i, optimizam

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.