Krscanski portali za ljubavne veze i brak - Zadar

subota , 19.01.2019.

Iskusan psiholog za veze otkriva što ubija ljubav i kako je spasiti, ako nije kasno










Dating Site: Krscanski portali za ljubavne veze i brak






Obrambeno ponašanje Pokazatelj takvog ponašanja: Jedan od partnera misli da je pogriješio u nečemu. To je puno učinkovitije od deranja. Rušite joj samopouzdanje i ona se osjeća napeto u vašoj blizini.



krscanski portali za ljubavne veze i brak

Kritiziranje Pokazatelj takvog ponašanja: Nervira vas i najmanja pogreška vašeg partnera i to pokazujete. To je puno učinkovitije od deranja. Daje mu uvredljive nadimke i ne mari o osjećajima svog partnera ili partnerice.



krscanski portali za ljubavne veze i brak

Iskusan psiholog za veze otkriva što ubija ljubav i kako je spasiti, ako nije kasno - Daje mu uvredljive nadimke i ne mari o osjećajima svog partnera ili partnerice. Nemojte pobjeći i ostati sami sa svojim emocijama.



krscanski portali za ljubavne veze i brak

Prezir Pokazatelj takvog ponašanja: Jedan od partnera zbija šale na račun drugog u javnosti ili privatno. Daje mu uvredljive nadimke veze ne mari o osjećajima svog partnera ili partnerice. Jednostavno rečeno, ovakvo ponašanje pokazuje da dotičnoj osobi uopće nije stalo do osobe s kojom je u vezi i da se osjeća puno važnijom od nje. Ukoliko ste vi taj koji je problematičan, stavite se u cipele osobe koju vrijeđate i ponižavate i pogledajte stvari iz njezine perspektive. Potom podsjetite sami sebe koliko vam je stalo do te osobe i koliko je volite. Više vam neće pasti na pamet nanositi joj zlo. Kritiziranje Pokazatelj takvog ponašanja: Nervira vas i najmanja ljubavne vašeg partnera i to pokazujete. Osoba s kojom jeste krscanski može se osjećati dobro u takvoj portali />Rušite joj samopouzdanje i ona se osjeća napeto u vašoj blizini. Ne budite agresivni u razgovoru i ne radite od buhe slona. Ako želite da vaš partner ili partnerica prestanu ponavljati nešto što vas živcira, recite njoj ili njemu to pomirljivim tonom i ne radite od toga veliku stvar. To je puno učinkovitije od deranja. Obrambeno ponašanje Pokazatelj takvog ponašanja: Jedan od partnera misli da je pogriješio u nečemu. To će kod onog brak izazvati oštru rekaciju i izbit će svađa. U ovakvim situacijama puno je učinkovitije preuzeti odgovornost za pogrešku i ispričati se. Izbjegavanje konflikta Pokazatelj takvog ponašanja: Osjećate da 'oluja' dolazi, ali ignorirate partnerove osjećaje i pravite se kao da je sve u redu. Nemojte pobjeći i ostati sami sa svojim emocijama. Pokušajte mirno riješiti problem jer ako ga izignorirate i šutnete pod tepih, on će kad tad izviriti u puno većem izdanju.



Ljubavna magija
Više vam neće pasti na pamet nanositi joj zlo. To je puno učinkovitije od deranja. Pokušajte mirno riješiti problem jer ako ga izignorirate i šutnete pod tepih, on će kad tad izviriti u puno većem izdanju. Rušite joj samopouzdanje i ona se osjeća napeto u vašoj blizini. U ovakvim situacijama puno je učinkovitije preuzeti odgovornost za pogrešku i ispričati se. Ukoliko ste vi taj koji je problematičan, stavite se u cipele osobe koju vrijeđate i ponižavate i pogledajte stvari iz njezine perspektive. Daje mu uvredljive nadimke i ne mari o osjećajima svog partnera ili partnerice. Potom podsjetite sami sebe koliko vam je stalo do te osobe i koliko je volite.

[Is dating your exs best friend wrong|Dating site for lumberjacks|Upoznavanje cura slavonski brod]






Oznake: Iskusan, psiholog, za, veze, otkriva, To, ubija, ljubav, i, kako, je, spasiti, ako, nije, kasno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.