Big Baloon

STAN II


Sveti Gral

Kao što već rekoh prošli puta, kupovala sam stan, već smo htjeli u Auto cadu napraviti nacrt stana, mali je pa…da vidimo gdje bi šta išlo itd…I tako između razgovora za posao, odnosno psiho testiranja i traženja stanova, uvjeravanja sebe da je sve ok, dođem doma, jedem, njegova baka je napravila juhu od gljiva, sve ok, sve će biti u redu, on je jeo sa mnom..Ode ja gore na kat, on ide za mnom, uđemo u sobu, vidim mu na licu grč, ne zna da li da se smije ili plače…
- koji ti je??
- Pa….zvao me tip iz agencije…
- i?
- ljudi su odustali od prodaje stana.
Muk, veeeeliki muk
- ma zajebavaš me?!jelda?!
- neee..ne zajebavam te..stvarno.. Opet onaj grč.
Nisam znala da li da se smijem ili plačem. Već je sve bilo gotovo, papire smo provijerili, stan je bio ok, još malo za adaptaciju. Lovu smo im u kešu trebali dati, malo imamo tražimo rupe po Zagrebu za adaptaciju i ovaJ nam se činilo ok. Ali, NEEE, ne možeš samo tako. Sad ja ne znam ko' je koga ovdje ludim pravio. Fakat smo išli tamo negdje je četiri puta gledati, ja sam dala odvjetnici papire, agencija ih je pregledala, sve ok, samo smo trebali potpisati predugovor , dati im kaparu..1000 € i bok, dovđenja, idi ća, by..nenenene i ne. Ubilo me to, ali moramo biti uporni.
Jer kaj je..situacija je takva da smo sada kod njegovih ne? Dalje ne moram objašnjavati?? Eto. To je šta se tiće stana. …eh…
Na poslu sam do 01.03, onda mi ističe ugovor, uzet ću si godišnji…tražiti stan i posao i dalje. Ko da tražim Sveti Gral.
Dobro kada sve to saberem, sve ok. Naći ću ja taj stanček, urediti ko bonbonček i sve bu ok. Do ondak..zvižduk z Bukovca.

…“ne pitaj me zašto živim u kavana jaaaaaa, nema para nema sreće…“…

28.01.2007. u 10:33 | 0 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

-PRIČANJE PRIČA, kaj se dešava prek dana.i tak
-možda padne koji pametan komentar

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr


CURRENT MOON