Bahrain

srijeda, 18.06.2008.

Reportic #5 - Slikica ponesto (01.05.08.)

Bok drustvance,

evo nekih par fotkica Bahraina, nesto okolo naokolo, nesto s plaze ---- kupala sam se neki dan konacno u moru, tu u jednom naselju za bogate strangere (tzv. 'compound'), i mogu vam reci da iako plaza ne izgleda lose iz daljine, more im je prilicno bezveznjikavo --- ko sto smo vec konstatirali, ali sad iz prve ruke: totalno plitko i pretoplo, mozes prehodat do susjednog otoka u vodi do struka, okus je ko da si zasolio vodu iz pipe, a boja... a sta da vam kazem, mutno i pjescano, ali pjescano s travuljagama i kamencicima, nije bas ugodno za gackat. Zatim tu je jedna fotkica pogled s mog prozora od doma, te nekoliko naseg cimera Berina, te jedna na kojoj smo Berin, Jojo (smijesni Filipinac koji radi s B. na dvoru kralja Al-Khalife :) i ja.

Fotkice su ovdje:

http://www.flickr.com/photos/petrazzz/sets/72157604827323085/


Sto se tice Bahrainskog zivota ---- proslavila sam prvi mjesec ovdje prije tjedan dana, i dalje mi je dobro, blesavo i zabavno, druzimo se okolo naokolo, na poslu me ne stede ali nisu naporni....dapace, bas je ok.

Pisemo se, cujemo se, uzivajte mi svi u produzenom prvomajskom vikendu!

Btw mi ovdje isto imamo praznik rada i dugi vikend, te u to ime kuhamo grah danas... odnosno Vesna nam kuha a nas dvoje cemo samo klopat :) Zivio 1.maj!

- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #