Kumbor crna gora privatni smještaj - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.

Sobe Apartmani Kumbor, privatni smještaj u Kumboru Crna Gora










Click here: Kumbor crna gora privatni smještaj






Vazdušnom linijom od mora smo udaljeni na oko 30 do 40 m. U apartmanu se nalazi francuski lezaj za dvije osobe i dva kreveta u spavacoj sobi. Posteljina se mijenja na pet dana, a ako je potrebno i cesce. Dvosobni apartmani su predvidjeni za boravak 4 do 5 osoba, a manji studio-apartmani za boravak 2 do 3 osobe.



kumbor crna gora privatni smještaj

Plaže su manje i peščane sa pratećim objektima u vidu restorana i Caffe barova i vrlo su pogodne za familijarne posete. Apartman A2 trokrevetni U studio apartmanu su tri ležaja. Sobe su klimatizovane,obezbeđen parking u garaži ili dvorištu.



kumbor crna gora privatni smještaj

Apartmani Kumbor | Privatni smještaj Crna Gora - U ponudi imamo veliki broj objekata: hotela, apartmana, soba, luksuznih vila i drugih vrsta smeštaja na crnogorskom primorju. Apartmani imaju terasu sa predivnim pogledom na more i zaliv, klima uredjaje i televizore.



kumbor crna gora privatni smještaj

Svaki apartman ima zaseban ulaz kao i svoje terase. Nalazimo se samo 50m od dvije prelijepe pjescane plaze. Restoran i prodavnica su u blizini. U sklopu apartmana vrsimo i transfere kao i ekskurzije sa vodicem uz doplatu.... Svaki apartman ima zaseban ulaz kao i svoje terase. Nalazimo se samo 50m od dvije prelijepe pjescane plaze. Moguce je organizovati transfere do aerodroma i ekskurzije sa ili bez vodica uz doplatu.... Svaki apartman ima zaseban ulaz kao i svoje terase. Nalazimo se samo 50m od dvije prelijepe pjescane plaze. U sklopu apartmana vršimo i transfere kao i ekskurzije sa vodičem uz doplatu.... Svi apartmani su klimatizovani, s balkonom i direktnim pogledom na more. U apartmanima je dostupan Wi-Fi inte... Svaki apartman ima zaseban ulaz kao i svoje terase. Nalazimo se samo 50m od dvije prelijepe pjescane plaze. U sklopu apartmana vrsimo i transfere kao i ekskurzije sa vodicem uz doplatu.... Apartman je potpuno zaseban. Nalazi se na idealnoj lokaciji, na početku Kumbora, na svega 15 m od mora. Struktura apartmana: spavaća soba sa bračnim krevetom spavaća soba sa 3 kreveta potpuno opremljena kuh...



Apartmani Crna Gora
Centar starog grada je udaljen 10 minuta hoda od nasih apartmana. Do starog grada Herceg Novog smo udaljeni 3 km, a do do starog grada Kotora nas deli 40 km. Centar Igala je udaljen 10 minuta hoda od nasih apartmana. Ispod kuće je pješčana plaža i u blizini su trgovine i restorani. Primamo dobro ponašao ljubimce.

[Hrvatski chat room|Brežice Sex files|Bolchat chat]






Oznake: Smeštaj:, apartmani, i, sobe, Vulovic-Kumbor

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.