UploadCentar.com :: besplatni upload slika

četvrtak 28.12.2006. 11:41

Novo Selo Rock

Oj! Prešel je božić i dobil sam 400 kn! kulj! I zračunal sam kaj bum posle rođendana koji mi je 3.1. a slavil bum ga 6.1. imal 1900 kn i onda bum si kupil fotiča! Mda! i ve v nedelju bu nova godina! neznam de bumo. Prvo negdi nutri a onda vani. MDa. Evo to je bio tek informativan post da vas obavjestim i da denem ovo


Get free graphics at BlingyBlob.com!


Aj bok!

- Komentiraj (80) - Isprintaj - #

subota 23.12.2006. 22:06

Sretan Božić evribadi!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Oj! Ve pišem d post uoči božića. Sutra je badnjak - pojede se zadnja čokoladica v adventskom kalendaru, ide se na polnoćku i na kraju posle polnočke naravno zvonarekima. I onda lepo zaspati i sbuditi se i otprti poklona kaj bu meni valjda 200 kn. Šparam si za fotiča. Govoriju mi kaj si za firmu kupim boljeg al ga očem ve! Mda. Najčešće. Još bum napisal posta uoči nove godine. I to dva posta. Jenog bum del kaj se objavi točno na novu godinu, a drugog posle. I to bi bilo se. Aj bok!


Get free graphics at BlingyBlob.com!



Create your own message at BlingyBlob.com

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #

utorak 19.12.2006. 12:00

stevane jesi to ti?


Oi! Mda. Bliži se kraj prvog polugodišta i početak zimskih praznika. Ve sam bolesni i pišem posta. Nisam v školi. Glava me boli i grlo me boli, a trebam se javiti biologiju za pet pa bum se valjda javil sutra na kemiji ak bum mogel. Z 4 bum prošel. A moj brat ima sam dve četvorke z matematike i njemačkog i se ostalo pet. Mda. Ve još sutra imamo nastavu, a v četvrtak je darivanje i sako z razreda kupi čokoladu il nekaj pa se onda darujemo v razredu. Mda. A v petak opče nemamo nastavu nek je sam nekva priredba. I ja, mato, enek i markec bumo tam glumili. Mislim nemu glumili nego bumo v pozadini svirali. Ja na bongosima, mato na gitari, markec na floortomu i zvoncima, a enek na nekvom bubnju. Mda. I još nema snega. A rekli su kaj bu pal danas il sutra. Mda. I to bi bilo se. Valjda. i je. Bil sam v zagrebu v subotu na božičnom velesajmu. Bilo je suviše dobro -2. I osnoval sam saveza na bajt fajtu. Zove se Liga_vukodlaka. Mda. Pa ak neko ko ve to čita igra bajtfajta na prvom serveru i vukodlak je nek se kandidira ak oče. Mda. Ak sam još nekaj pozabil napisati bum napisal v sljedečem postu. Mda. I evo vam jena pjesma za kraj. I poglejte Stevana gore! To je parodija na drugi dio heri potera dok dojde onaj mali patuljak nekšni z velikim uhima. Mda. Aj bok!

- Komentiraj (7) - Isprintaj - #

srijeda 13.12.2006. 13:53

kemija ugljikovih spojeva



adopt your own virtual pet!


Oj! Evo stiže božićno raspoloženje, finale glupog nam big bradera, a još nigdi nema snega. Bezveze al ono totalno. Jučer smo imali roditeljski sastanak i mi smo z roditeljima-skrbnicima delali plakata nekvog. Jaj. Onda sam došeu dimo! Mda i danas sam dobil 5 z matematike! se točno! Z testa! 16/16! Ve bi vam napisal koje se ocjene imam al sam ih negdi zametnul. MDA! je. Mda. I danas su se kraljek i rusak fajtali! Ja i mato se vesimo po ogradi i ja odjenput vidim fajt! rusak na podu, a kraljek ga boksa v glavu i trbuh. Onda dojde i štrek i riče i ''gazi'' rusaka svom snagom. Čul sam kaj su bili 1 vuru kod pedagoginje. Hehe. I da! Kao što vidite u duhu božića sam usvojil šišmiša z afričkog rudnika dijamanti. Dok sam ga našel je imal par dijamanti v ustima i ve sam bogatiji za jednu veliku svoticu. Najčešće. Molio bih vas da ga hranite kad god stignete! I to bi bilo više nego sve. Mda. Aj bok!

- Komentiraj (25) - Isprintaj - #

subota 09.12.2006. 08:44

Na čemu si? Na sirupu protiv kašlja, e

Image Hosted by ImageShack.us
Oj! Pišem novog posta. Mda. Jučer je bil koncert. Buletproof i još nekvi bendovi. Nisam išel. Mda. Ve mi je brat dišel v školu pa sam na internetu. Poglejte ovo. I poglejte ovo. Ve igram igricu nekšnu bajt fajt. Baš kulj. Mda. Pisali smo fiziku v petak i pitala me. Mislil sam kaj bum dobil jedan a dobil sam 4,5,4! Zakon! I test je bil laki! Nije još ocjenila. I pital me vjeronauk i dobil sam 5! A v utorak me pita zemljopis, pišemo matematiku, hrvatski i engleski. Bezveze. Mda. Aj bok!

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #

ponedjeljak 04.12.2006. 14:48

Z-A-B-A-V-A

Image Hosted by ImageShack.us
Oj! V subotu je bila zabava! Prvo smo ja i mato išli oko 10 do 7 tam ispod nadvožnjaka, pa smo tam bili na stelinom rođendanu i tam smo sreli doru, onda su odjenput došli mlinko, sven, moharić, bašek i kanco pa smo ja, sven, mlinko, moha i dora išli v suncokret. Tam imaš besplatne kekse kaj probaš i sven je se kekse porinul v jen škarnicl rofl pa smo onda išli na kulu, a dora i mia su išle v paladin. Tam smo se cepali od smeha na kuli smijeh. Pa smo onda bili tam kod onih štengi blizu hrasta i tam smo isto se cepali od smeha, i onda smo išli do suncokreta i tam smo vani pred suncokretom kampirali, i onda smo odma v jutro na misu išli. Mda. Aj bok!

- Komentiraj (8) - Isprintaj - #

petak 01.12.2006. 14:34

Rubeola

Image Hosted by ImageShack.us
Oj! Ko što vidite napravil sam neke izmjene na dizajnu. Ovom prilikom zahvaljujem gosiju koji mi je dal svoje dizajne i ovaj dizajn je njegov uradak. Već dugo nisam napisal posta. Kaj se se dešavalo od onda... Slikal sam nekaj al nem ve del slike, pisali smo z hrvatskog, bil sam na nekvom pregledu v bolnici i tam su mi nekvu cjevčicu porinuli v nos kaj mi je do grla došla, Dobil sam 5 z matematike, danas sam dobil 4 z matematike i nismo imali dva sata fizike, i danas su v školu dopeljali bora. Ja sam jene godine kitil bora v školi dok sam bil dežurni. Kulj. Mda. Ve me v zadnje vreme hvata božično raspoloženje. Još sam treba sneg opasti. Mda. I zračunal sam kaj bum do 2 mjeseca imal 1620 kn i kupil bum si valjda fotiča canon powershot A 620. Mda. I to je bio tek tako mali informativni postarak. Aj bok!

- Komentiraj (10) - Isprintaj - #