Plavi oglasnik brak i ozbiljne veze - Koprivnica

nedjelja , 16.12.2018.

Najčešći razlozi zbog kojih muškarci izbjegavaju ozbiljne veze










Dating Site: Plavi oglasnik brak i ozbiljne veze






Bilo kakav pritisak na partnera vrlo često donese kontraproduktivan rezultat. Odjednom organizacija vremena i aktivnosti postaje predmetom kompromisa. Slobodno vrijeme se pretvara u zajedničko i više nemaju onoliko vremena za sebe kao što su imali prije.



plavi oglasnik brak i ozbiljne veze

Poljuljano samopouzdanje, sklonost depresivnom ponašanju i letargija mnoge muškarce koči da uopće započnu vezu. Jedan od najčešćih strahova od vezivanja, kako donosi prestižni portal askmen. U vezi jednostrani potezi rijetko kad završe slavodobitno.



plavi oglasnik brak i ozbiljne veze

Najčešći razlozi zbog kojih muškarci izbjegavaju ozbiljne veze - Slobodno vrijeme se pretvara u zajedničko i više nemaju onoliko vremena za sebe kao što su imali prije. Vole da sami upravljaju svojim vremenom, da sami donose odluke i prilagođavaju okolinu sebi.



plavi oglasnik brak i ozbiljne veze

Muškarci su po prirodi izrazito nezavisni. Ta nezavisnost se prvenstveno manifestuje na emocionalnoj osnovi. Vole da sami upravljaju svojim vremenom, da sami brak odluke i prilagođavaju okolinu sebi. U vezi jednostrani potezi rijetko kad završe slavodobitno. Odjednom organizacija vremena i aktivnosti postaje predmetom kompromisa. Slobodno vrijeme se pretvara u zajedničko i više nemaju onoliko vremena za sebe kao što su imali prije. Jedan od najčešćih strahova od vezivanja, kako donosi prestižni portal askmen. Osim što zvuči poput kakve presude, na samom startu stavlja na nas određen pritisak. Kleti se na doživotnu ljubav kad ne znate ni šta vam sjutra donosi, i nema baš previše smisla. U prilog tomu oglasnik i pllavi plavi broj prekinutih brakova. U vezu ulazimo s najboljim namjerama i prepuštamo se vremenu. Unaprijed napisani scenariji funkcionišu samo u filmovima. Bilo kakav pritisak na partnera vrlo često donese kontraproduktivan rezultat.


Agencija za Upoznavanje
Nedostatak povjerenja Dio muškaraca, poučen prethodnim lošim iskustvima, teško se emocionalno otvaraju u vezi misleći da je ista unaprijed osuđena na propast. Muškarci su po prirodi izrazito nezavisni. Vole da sami upravljaju svojim vremenom, da sami donose odluke i prilagođavaju okolinu sebi. Odjednom organizacija vremena i aktivnosti postaje predmetom kompromisa. Vrijeme u kojem živimo nudi mnoge alternative u kojima se mnogi pronalaze. Osim što zvuči poput kakve presude, na samom startu stavlja na nas određen pritisak. Ako se ne uspiju othrvati kompleksima manje vrijednosti svaka veza će im završiti fijaskom.

[Dating factory fr|Wnyc speed dating 2015|Cyber sex oglasi]






Oznake: Najčešći, razlozi, Zbog, kojih, muškarci, izbjegavaju, ozbiljne, veze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.