Image Hosted by ImageShack.us vjesti - Tko treba toplu vodu? - Blog.hr

Tko treba toplu vodu?

vjesti

Svečano vas obavještavamo da je četkica za zube dr. Ive Sanadera priznala aferu između nje i Ivine desne čarape. Premijer je danas održao samit za novinare te se izjasnio kako je do afere došlo iza njegovih leđa i njemu u prkos, jer ta ista četkica nije bila zbrinuta u čašici kao ostale četkice. Četkica će dići privatnu tužbu sudu za četkična prava zbog semitizma i nemara. Čak je podigla i peticiju za svrgnuće premjera sa vlasti ove suverene i demokratske republike. Bit će štandova po trgu. Ak' se skupi više od 'iljadu glasova bu''mo ga makli s vlasti. Četnici u Republici Srpskoj su digli tužbu protiv četkice zbog iskorištavanja registriranog imena Četkica® što znači ženski četnik.

U vijestima iz svijeta doznajemo da Dženifer Lopez zbog osebujne stražnjice nije uspjela proć kroz detektor metala na losandželeskoj zračnoj luci. I ona diže tužbu protiv detektora zbog mačoseksističkih aktova.Detektor je zasad suzdržan,ali po grimasi se može očitat da će mu odvjetnik bit Mićo Dušanović. Idu na međunarodni sud za selebritije u Köln.

Ronaldinho je dao ostavku na mjesto desetke u brazislkoj reprezentaciji. Iz pouzdanih (obližnje-birtijskih) izvora doznajemo da su u pitanju izrazito pro nacionalistički ustrojene grede na svjetskom prvenstvu. Ronaldinho neće dič tužbu ali smišlja neki anti nacionalistički nogometni pokret.

Glede Zinedinea Zidanea... Službeno se ispričajo Materaciju zbog nabijanja lubanjom u prsni koš. Po srijedi je bila svađa oko rozog kiki bombona kojeg je zidane navodno skrivao u košuljici u svlačionici. Materaci mu je rekao da će mu ga uzet i da taj kikić pripada njemu i da mu je dao zakletvu te mu je krišom pokazao predbračni ugovor između njega i kikija. Zidane je bez okolišanja lupio glavom u prsa i zaradio isključene ćemu se on i radovao kako bi mogao uživati u trenutcima slave sa svojim voljenim rozim kikićem.Čak je malo i potrčao. Korak mu je bio lak. On i kikić su pobjegli u Nikaragvu i tamo uzgajaju tuljanova jaja.

P.P.(101) iz Jelkovca je prijavio psa zbog teškog šverca kokaina i heroina „ubos nu“(BiH). U psećoj krvi je doista nađen heroin u tragovima te tragovi pikica. Doznajemo da se taj pas Č.I.(2) bavio preprodajom heroina po lokalnim disko klubovima. Oči su mu uobičajeno bile crvene, hodo je ko „gangsta“, lajao je na materiju kao cjelinu i grizo je bojler. U istom bojleru je nađeno 20 (dvadeset) ilegalnih imigranata pa je i vlasnik psa priveden u PU Zagrebačku.


Za Vijesti bojlera.hr Pan Glota.

13.07.2006. u 23:16 | 11 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us