Online stripovi
Real Life Comics
SinFest
Penny Arcade

Ekipa za svadjanje
Equi
Eladio

Mjesto di provodim slobodno vrijeme (skoro barem ;)
Forum.hr

AxMi-24´s omanji kutak na netu

20.06.2004.

- Zagreb

Evo konacno sam se dokopao lozinke da se mogu i ovdje logirat pa da pocnem opet spamat. U hrv je odlicno. Sada preko vikenda sam bio na Krku i kupao se. More je bilo hladno u subotu a za smrznut se danas. Jos je lijepse bilo izac van i onda umjesto sunca koje grije fino kisica koja hladi. Ali nema veze bar se dobro jelo nakon svega toga.
Inace za cudo bozije u Njivicama ima hrpa sveda. :( Eto sto je sreca. Ja se pobjegnem doma da ih se rijesim a oni (barabe jedne) zamonom. Nepravda prvog reda.

A sada spavanjac pa da dobijem inspiraciju za sutra :)

- 22:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.06.2004.

- Arghhhhh

Evo idem se ukokat momentalno. :(
Stoka, svinje, idioti, itd... sa faksa su odlucili da ce odjedanput ukinut mrezu nama studentima jer ih tako puno kostamo. (ovdje je tako da bi najradje ukinuli i studente same da mogu). Naravno to nece ometat nas pristup faksu. Osim sto idioti planiraju to ukinut tako brzo da firma koja nam iznajmljuje stanove nema sanse nac novog ISP-a. Ali oni se ipak brinu za nas studente. Sugavi faks i jos gori ekonomi na vlasti. Tako genijalno znaju sparat da je ovdje nivo pao na takav nivo da bi ga se gimnazija sramila a kamoli neki faks. Ali nema veze glavno da sranje dobro izgleda na papiru kad se pokaze politicarima.

I eto sta se desi kad pametniji popusta :(

- 22:42 - Komentari (8) - Isprintaj - #

10.06.2004.

- Frisko sredjen

Jupp evo ga. Firsko instaliran sistem. Win2k opet na kanti (hvala bogu, isusu i svima ostalima koji su to omogucili). Je da se sporije starta ali sada barem bolje radi. Plus da je sygate firewall dobio nogu jer je radio previse svojih gluposti za moj ukus. Sada samo konfiguracija VPN-a i onda nocno gledanje filma :)

- 23:42 - Komentari (5) - Isprintaj - #

08.06.2004.

- The Ring

Au crap. Trebam uskoro (za sat vremena) gledat ovo sa frendicom. Damn oce izgledat cudno ako se sakrijem ispod kreveta?? Hm ako bude mrak (big chance) mozda se i nevidi ako zmirim :)

Uf koji odlican dan. Tako sam se lijepo izljencario da je divota. Doduse i naradio jer treba malo pospremit prije puta ali sta da se radi. Usput sam napravio malu poplavu dok sam odmrzavao friz ali na svu srecu u svedskoj se vozi sa plastikom po svuda pa nije nis nastradalo (osim mene koji sam morao to skupljat poslije).

I za kraj: Svi koji imaju Ipod-a bi trebali (ako vec nisu) posjetit ovu stranicu. Stvar je odlicna (formatiraj te Ipoda sa njom prvi put just in case) i sto je najbolje radi iz odlicnog ML u Winampu. Ja sam se preporodio :)

- 19:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.06.2004.

- Uspijeh

Jupp film je popucao totalno iako je spro zagrijavan sto znaci nazad na smisli neku dobru ideju stadij. Doduse probat cu ovo zakrpat sa jos cestica ali nesto sumnjam da ce ispast dobar (a da ne govorim uniforman) film. Ipak bilo je i zabavno kad mi se smjesa Co nanocestica i hexana zapalila u pecnici :) Skroz veselo bilo iako se vjerojatno odgovorni za pecku nebi slagali. Na svu srecu je malo zagrijavanje na vise tempe ocistilo cijev pa nema materijalnih dokaza.
A sada se nesto sprema siesta pa na faks za sat dva kad se stvar ohladi.

- 13:43 - Komentari (4) - Isprintaj - #

- Statistika

Evo upravo sam procitao na kvalitetnim stranicama Aftonbladet (nesto ala tracara, tj dnevne novine ovdje na sjeveru) kako je veliki geneticar (???) Tim Spector otkrio kako je kod zena nevjera genetski uvjetovano. Dakle za pocetak se izvinjavam curama za svoj prijasnji post. Ocigledno si nemozete same pomoc.

HA malo morgen. Istrazivanje ima tako divnih rupa u statistici da je divota. Tip je usporedio normalne zene sa blizancima i ustanovio da je sansa veca da ako je jedan od blizanaca nevjeran da je i drugi. A najjace se primjeti kod jednojajnih (se zbilja tako kaze???) blizanaca.
Naravno mali problmecek tu je sto blizanci obicno zive u istom okruzenju i vrlo slicne im se stvari desavaju. Sto znaci da ce i cijeli pogled na zivot i sve ostalo biti slican, pa i nije cudo ako se i oko varanja slazu. Dakle ipak je svako svoj majstor i nema izvlacenja na genetiku :)

A fuck sad kasnim na faks ali ovo sam jednostavno morao napisat.

- 10:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

- Propast, totalna propast

Taman smo se uhodali sa filmske veceri katastrofalnog filma kad nam se zadnja dva gledanja omelo totalno.
Poceli smo u petak lagano sa "The Crimson Rivers". Francuski film i jos jedan dokaz da je Europski film na nivou. Toplo ga preporucam svim kromanjoncima (poput mene) koji ga nisu otkrili ranije. Odlican.
Naravno filmsko vece nebi bilo filmsko da se nema kakav slatkis. I za ovu prigodu smo od frenda dobili pitu (ono americka like varijanta) od borovnica. To sa sladoledom i NJAM. Je kaj god. Malkice smo se razocarali. Nije mi samo jasno kako je uspio unistit nesto sta je neunistivo, ali uspijelo mu je sasvim ok. Sreca da nije bio tamo :D Ah da ako neko nije skuzio dosad, mi smo ogavni totalka.

Drugi odlicni film smo nabacili danas je The Buttrefly Effect
Stvar je blago receno psycho at times, i cijelo sam se vrijeme okreta za svojim vjernim MP-10 (di se deo mamicu mu). Ipak sve to pase u filmu a i posto pljuce nije bilo i zid je prezivio. Najbolji mi je kraj. Tako netipicno americki da sam ostao u soku. Ko bi reko da i kod njih moze tako nes. Ugodno iznanenadjenje. Mozda jos ima sanse i za njih.

U svakom slucaju odo sada u krpe a sutra ce se vidjet da li mi je jedna mala idejica za faks urodila plodom pa ce slijedeci post biti happy ili ce biti blago depresivniji :)

- 03:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

02.06.2004.

- Juppi

E sada bi ovdje trebao napisat nesto inspirirano ali jedino sta mi pada na pamet je:
Fiziku cvrstog stanja treba zabranit a to purgat iz ljudskog znanja. Majke mu dosadne mislim da sam skoro riknia danas od dosade a knjigu skoro spalio u napadu normalnog razmisljanja :)

Druga stvar je da je BF-V postao poprilicno cudan sa novim 1.01 patchom. Ali fala bogu to nepomaze protiv lamera i cinjenica da je sranje i dalje katastrofalno lose izbalansirano i da i dalje nemozes pucat kroz staklo. Sto je naravno sasvim normalno. Takon da helikopterce moras ubit sa 3 RPG metka (izdrzljivi mali tenk, ovaj helikopteri).

Hmm crap, hvata me glad. A sto je najgore od hrane ni traga. Hm mozda ako potrazim sta god u frizu. Ah ah ah bit ce nesto :) Dakle prvo frustuk e onda k naput

- 02:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

01.06.2004.

- Krepan

Fuck al sam umoran. Evo samo mali test kalendara na desno pa odo spavat do popodne :)

- 03:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2004 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Genijalni blogovi
Mala ludo pise :)

Dubai rula :)