srpanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2008 (2)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (1)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari on/off

by Marija dizz

Koliko vas je sada na mom blogu???

tracker

Koliko vas je bilo na mom blogu od nedjelje,27.07.2008 od 10:00 sati???

Counters
Counters



Avril Lavigne




IME: Avril Ramona Lavigne
NADIMAK: Avie
DATUM ROĐENJA: 27.rujna 1984.
MJESTO ROĐENJA: Napanee, Ontario, Kanada
OBITELJ: mama Judy, tat John, mlađa sestra Michelle i stariji brat Matthew
VISINA: 1,57m
HOROSKOPSKI ZNAK: vaga
BROJ CIPELA: 38
PRIRODNA BOJA KOSE: valovito plava
BOJA OČIJU: plavo/zelena
SVIRA: gitaru, bubnjeve, klavir
ZANIMANJE: punk-rock pjevacica, malo glumica
ALBUMI: Let go,Under my skin,The best damn thing
FILMOVI: The flock
Over the hedge
Fast food nation
Going the distance
Sabrina, The teenage witch
ZDRAVLJE: ima astmu i jako lose vidi pa nosi naocale
MALO O NJOJ: Avril voli otvarati i dobivati poklone,
alergicna je na puno toga(cokoladu.mlijeko......),
rijetko jede pizzu jer joj ona steti glasu,
ponekad navecer zaboravi oprati zube,
u skoli su je smatrali cudakinjom,
nekoliko je puta bila izbacena iz skole,
pjesmu losing grip posvetila je bivsem decku
NJEN MOTO: 'Nikad ne odustajati'



ALBUMI


Let Go



1. Losing Grip
2. Complicated
3. Sk8ter Boy
4. I'm With You
5. Mobile
6. Unwanted
7. Tomorrow
8. Anything But Ordinary
9. Things I'll Never Say
10. My World
11. Nobody's Fool
12. Too Much To Ask
13. Naked


Under My Skin



1. Take Me Away
2. Don't Tell Me
3. He Wasn't
4. How Does It Feel
5. My Happy Ending
6. Together
7. Nobody's Home
8. Forgotten
9. Who Knows
10. Fall To Pieces
11. Freak Out
12. Slipped Away


The Best Damn Thing



1. Girlfriend
2. I Can Do Better
3. Runaway
4. The Best Damn Thing
5. When You're Gone
6. Everything Back But You
7. Hot
8. Innocence
9. I Don't Have To Try
10. One Of Those Girls
11. Contagious
12. Keep Holding On

utorak, 29.07.2008.

Slike od Avril Lavigne.















| Komaj (5) | Printaj | # |

ponedjeljak, 28.07.2008.

Male slike od male Avrilice!!!


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Bok ljudi vidimo se sutra!!!!mahmah zujo



| Komaj (0) | Printaj | # |

nedjelja, 27.07.2008.

Još malo o Avril L. !!!!!!!!!


avril-lavigne.jpg Avril Lavigne (La-veen) je kanadska pjevačica odrasla u malom mjestu Napanee, Ontario. Punim imenom, Avril Ramona Lavigne Whibley. Njezina glazba je pop-rock stila.

Avril je na scenu izašla 2002.s albumom Let go kada je imala stil divljakuše. Tada je uzdrmala scenu sa svojim smash-hitovima od kojih je prvi bio Complicated, pa zatim Sk8er boi, Losing Grip i I’m with you. Nakon toga Avril je izdala svoj debitantski album Let go koji se prodan u 14.000.000 milijuna primjeraka samo u Americi. Zbog toga su je mediji nazvali pop-rock princezom. Singlovi s albuma su complicated, sk8ter boi, I’m with you i Losing grip. Za te singlove snimila je i pripadajuči spot.

Godine 2004. Avril izdaje svoj drugi album, Under my skin, koji se prodao u 18 milijuna primjeraka širom svijeta. Singlovi: Don’t tell me, my happy ending, nobody’s home, He wasn’t za te je pjesme snimila i video urafke.

Iste godine Avril se zaručila za kolegu glazbenika, frontmena kanadske grupe Sum 41, Derycka Whibleya. Avril je 2005. promijenila stil i udala se za svog zaručnika Derycka.

Singl “Girlfriend” je na Youtubeu pregledan više od 72 milijuna puta, a novi album The Best Damn Thing je samo u tri tjedna prodan u 4 milijuna primjeraka i time se popeo na vrhove Bilboard ljestvice.

Dr. Luke i RCA records su potvrdili da bude 4 singl iz albuma the best damn thing istoimena dinamična pjesma The best damn thing. On če biti nasljednik hitova Girlfriend, When you’re gone i hot. Spot i singl izači će u Svibnju!!


Albumi










Zanimljivosti o Avril


-ima astmu
-alergična je na čokoladu i na mlijeko
-pizza štetno utječe na njem glas
-smiruje ju zvuk gitare
-sigurno se osjeća na pozornici
-sat nosi na desnoj ruci
-najveća mana joj je škrtost
-kao mala satima je isprobavala davanje autograma
-ne voli more ni sunčanje
-navečer često zaboravi oprati zube
-boji se leta avionom
-ne voli svoja stopala
-sviđaju joj se imena Angel,Kimberly,Britanny i Kate
-obožava darove
-u školi je bila osamljena jer su ju smatrali čudakinjom



| Komaj (1) | Printaj | # |

Avril.Avril,Avril!!!


Avril Lavigne: Britney Spears bila je moja inspiracija
AVRIL LAVIGNE, pjevačica koja u javnosti svakako želi ostaviti dojam "žestoke rokerice", nedavno je šokirala svoje fanove izjavivši za jedan časopis kako je inspiraciju prije lansiranja vlastite karijere pronalazila - u nekadašnjoj pop princezi Britney Spears.
Kanadska rock zvijezda kaže kako ju je majka "primoravala" da odlazi na koncerte Britney Spears, ne bi li na njezinu primjeru učila kako graditi vlastitu karijeru. "Majka me tjerala da idem na njezine koncerte. Nisam željela, no uvijek mi je govorila da, ako želim lansirati vlastitu karijeru, moram gledati druge na koji to način rade", kazale ja Lavigne.
Da rock zvijezde ne žive uvijek buran život, kanadska je pjevačica već nekoliko puta dokazala. Njezini su se obožavatelji tako nedavno pomalo razočarali kada se njezino vjenčanje, koje je najavljivala kao ceremoniju u "gotičkom stilu", pretvorilo u vjenčanje "iz bajke".
"Željela sam pravo rokersko, gotičko vjenčanje, no onda sam shvatila kako o tom danu sanjam još od malena. Jednostavno sam morala nositi bijelu vjenčanicu", objasnila je pjevačica, na čiji račun tabloidi već duže vrijeme zbijaju šale kako je "prodana duša rock´n´rolla", koja u stilu "rokerske buntovnice" ne vidi ništa drugo doli - dobru zaradu.Image Hosted by ImageShack.us
Spremna sam za udaju
Još od dobre stare Britney nitko nije toliko uzdrmao svijet show-biza kao ova cura! Iako je po stilu prava anti-Britney, svojom je pojavom stvorila cijele klanove poklonika i mrzitelja. Otkrij tko je zapravo Avril
O počecima Avril Lavigne u glazbenim i novinarskim krugovima prepričava se zgodna anegdota, iz vremena prije nego što je postala slavna, na dodjeli glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu. Novinari MTV-a hodali su hoteslkim hodnikom do svoje sobe kad su ugledali grupicu tinejdžera kako luduju svojim skate-boardima po debelom crvenom tepihu. Po hodniku su se muvali i Backstreet Boysi i Big Boi iz Outkasta. Pomislili su kako je sigurno riječ o ludim obožavateljima koji su uspjeli proći osiguranje. U jednom trenutku ispred novinara se dokotrljala malena djevojka smeđe kose i velikih očiju, u prevelikoj vojničkoj jakni. - Jeste vi iz MTV-ja? - pitala je, a novinari su se već pripremili na davanje autograma maloj obožavateljici. - Zovem se Avril Lavigne! Uskoro ćete čuti za mene! - rekla je otišla. Već za pola godine njezino ime nije silazilo s MTV-jevih top lista.
S više od 14 milijuna prodanih primjeraka svoga prvog albuma, Avril je trenutačno jedna od najmlađih rock-zvijezda svoje generacije. Nakon dvogodišnje stanke, kanadska se pjevačica vratila s "Under My Skin", drugim albumom koji je osobniji i zreliji...
Što o svemu tome kaže sama Avril možeš pročitati u Teen .
Skejterica Avril odbacila starke
Avril Lavigne, kanadska teen senzacija koja je prije pet godina u svojim spotovima skejtala, radila frku sa čuvarima reda, svirala gitaru, nosila narukvice sa zakovicama i trudila se biti opasna rockerica, zasjela je ponovno na vrhove top ljestvica širom svijeta sa svojim novim, nedavno objavljenim, trećim po redu albumom 'Best Damn Thing'


Nekadašnja skejterica Avril u spotu za 'Girlfriend'


Novi album popraćen je i novim, dosad najseksi izdanjem 22-godišnje Kanađanke koje, na radost njezinih muških fanova, podrazumijeva kratke suknje, izblajhanu kosu i cipele s visokom petom, sve ono što je Avril donedavno užasavalo, te je u svojim intervjuima tvrdila kako ona nije kao druge ušminkane zvijezde.


Klasična buntovna poza s početka karijere iz 2002.
No dio njezinih starih obožavatelja nije baš oduševljen pravcem u kojem ide preobrazba samoprozvane skate punkerice, koju je dio medija na početku čak nazivao i nasljednicom njene poznate sunarodnjakinje, Alanis Morissette.

'Kad sam se tek počela probijati, imala sam 17 godina i tako sam i izgledala. No sad imam 22 i normalno je da izgledam drugačije. Taj se proces inače zove odrastanje', u svom stilu Avril poručuje svim nezadovoljnim fanovima.
Avril, koja je djetinjstvo provela u malom kanadskom gradu Napanee, na glazbenoj se sceni pojavila 2002, u vrijeme kad je Britney Spears bila na vrhuncu popularnosti i kad nitko nije mogao ni naslutiti da će se čedna plavokosa pop princeza pretvoriti u posrnulu divu 'white trash' imidža. Avril je bila pravo osvježenje i glazbenim stilom i izgledom, svojevrsna protuteža Britney-Christina klonovima te je zahvaljujući zaraznim melodijama kojima je prštao njezin prvijenac Let Go začas osvojila milijune obožavatelja.

Vojska malih tinejdžerica oduševljeno je do najsitnijih iskopirala detalja Avrilin izgled cool skejterice u starkama, a zanimljivo je da je zelena majica škole Wilkesboro Elementary iz Sjeverne Karoline koju je Avril nosila u spotu Sk8er Boi izazvala pravu pomamu njezinih fanova, pa ih je uprava škole morala dodatno naručiti.


Avril postaje gospođa Whilbey

Na krilima ogromne popularnosti, potpomognute lukavom marketinškom kampanjom koja je mladu pjevačicu predstavila kao punk teen buntovnicu, iako njezin ispolirani glazbeni stil nema ništa zajedničko s punkom, Avril je nastupila i u MTV-jevom showu ICON: Metallica, posvećenom najvećem metal bendu svih vremena. Kanadska teen zvijezda je u tom showu, u kojem su pjesme Metallice otpjevali između ostalog i Staind, Sum 41, Korn, Rob Zombie, Limp Bizkit, Lisa Marie Presley i dr., izvela stvar Fuel, priznavši da nije nikad slušala Metallicu, ali 'da je polako otkriva'.


Plavokosa Avril u izdanju u kakvom je dosad i nismo viđali (+ Kliknite na sliku za uvećanje)
Ispit zvan 'drugi album', na kojem su se spotaknuli mnogi glazbenici, Lavigne je s lakoćom prošla s Under My Skin s kojeg su skinuti veliki hitovi Don't Tell Me, My Happy Ending i Nobody's Home koji ju je predstavio u nešto mračnijem izdanju popraćenom, naravno i s odgovarajućim gothic imidžem.
Iako je Avril najavila da će zvuk na trećem albumu Best Damn Thing biti vrlo zabavan i veseo te da će predstavljati veliki pomak u njezinom glazbenom i autorskom odrastanju, čini se da se jednom dijelu pristalica 'stare' Lavigne nimalo ne sviđa taj dance izlet mlade zvijezde koji se mogao vidjeti u najavnoj pjesmi novog albuma Girlfriend. U spotu za tu stvar Avril prvi puta pleše s pratećom skupinom po uzoru na Gwen Stefani ili Britney, a zanimljivo je da ga je upravo refren za tu pjesmu Avril snimila i na nekoliko jezika, među ostalim i na mandarinskom, španjolskom, francuskom, talijanskom i dr. No, bez obzira na podijeljena mišljenja publike i kritičara, singl je odlično prošao na top ljestvicama, a čini se da će i album imati sličan put.
Avril se u odmorima od turneja i intervjua stigla okušati i u glumačkim vodama, tj. posudila je svoj glas životinjici Heather u crtiću Preko ograde te je odglumila i manju ulogu u Fast Food Nation, uskoro ćemo je vidjeti i u trileru The Flock u kojem glume Richard Gere i Claire Danes, a čija je američka premijera zakazana za 11. svibnja.
Elegantna Avril u trendy prugicama za premijeru 'Preko ograde' u Cannesu
Osim poslovnih uspjeha, Avril cvatu ruže i na ljubavnom planu budući da se u ljeto prošle godine udala za frontmena kanadskog pop punk benda Sum 41 Derycka Whilbeyja.
Inače, pjesmu Keep Holding On sa soundtracka filma Eragon napisala je i otpjevala Lavigne, a zanimljivo je da je i autorica pjesme 'Breakaway' 'američke idolice' Kelly Clarkson.
I dok se godinama na internetskim forumima vodile silne rasprave o tome zna li Avril zbilja skejtati ili tko su Joe Strummer i Johnny Rotten, služi li joj gitara samo kao modni dodatak ili je to sve samo dio mudro osmišljenog marketinškog plana, nekad buntovna teen zvijezde može se na sve to samo zagonetno nasmiješiti iz svoje 9,5 milijuna dolara vrijedne kuće u elitnom dijelu Los Angelesa čija je nedavno postala vlasnica.
Uz sve to, treba spomenuti i 24 milijuna dosad prodanih primjeraka albuma, što i nije tako loše, mora se priznati, za nekog tko se na glazbenoj sceni pojavio tek prije pet godina, no sudeći po svemu, tu se namjerava i zadržati neko vrijeme.
Odigrajte nagradnjaču T-Portala u kojoj možete osvojiti novi CD Avril Lavigne!



| Komaj (0) | Printaj | # |

Evo malo o Avril!!!!!!!!!

Avril Lavigne [La-veen] je kanadska pjevačica odrasla u malom mjestu Napanee, Ontario. Punim imenom, Avril Ramona Lavigne Whibley. Njezina glazba je pop-rock stila.

Avril je na scenu izašla 2002.s albumom Let go kada je imala stil divljakuše. Tada je uzdrmala scenu sa svojim smash-hitovima od kojih je prvi bio Complicated, pa zatim Sk8er boi, Losing Grip i I'm with you. Nakon toga Avril je izdala svoj debitantski album Let go koji se prodan u 14.000.000 milijuna primjeraka samo u Americi. Zbog toga su je mediji nazvali pop-rock princezom. Singlovi s albuma su complicated, sk8ter boi, I'm with you i Losing grip. Za te singlove snimila je i pripadajuči spot.

Godine 2004. Avril izdaje svoj drugi album, Under my skin, koji se prodao u 18 milijuna primjeraka širom svijeta. Singlovi: Don't tell me, my happy ending, nobody's home, He wasn't za te je pjesme snimila i video urafke.

Iste godine Avril se zaručila za kolegu glazbenika, frontmena kanadske grupe Sum 41, Derycka Whibleya. Avril je 2005. promijenila stil i udala se za svog zaručnika Derycka.

Singl "Girlfriend" je na Youtubeu pregledan više od 72 milijuna puta, a novi album The Best Damn Thing je samo u tri tjedna prodan u 4 milijuna primjeraka i time se popeo na vrhove Bilboard ljestvice. Avril se počela penjati na top ljestvicam dok je svojom pjesmom "girlfriend" prevela na više od 7 jezika: francuski, njemački,kineski, španjolski,portugalski,grčki,ruski,turski itd... Izdala je samo 3 albuma koja su bila sa velikim uspjesima. Pjesmu Dont' tell me je napisala sa svojim sadašnjim mužem Deryckom. Danas zna svirati klavir, gitaru i bubnjeve. Njen stil odjevanja se promijenio otkad se udala i izdala album The best damn thing.Novinari su je uhvatili kako pijana pleše na stolu za novu godinu. Uspjesi su joj sve veći i bolji.


Spremna sam za udaju
Još od dobre stare Britney nitko nije toliko uzdrmao svijet show-biza kao ova cura! Iako je po stilu prava anti-Britney, svojom je pojavom stvorila cijele klanove poklonika i mrzitelja. Otkrij tko je zapravo Avril

O počecima Avril Lavigne u glazbenim i novinarskim krugovima prepričava se zgodna anegdota, iz vremena prije nego što je postala slavna, na dodjeli glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu. Novinari MTV-a hodali su hoteslkim hodnikom do svoje sobe kad su ugledali grupicu tinejdžera kako luduju svojim skate-boardima po debelom crvenom tepihu. Po hodniku su se muvali i Backstreet Boysi i Big Boi iz Outkasta. Pomislili su kako je sigurno riječ o ludim obožavateljima koji su uspjeli proći osiguranje. U jednom trenutku ispred novinara se dokotrljala malena djevojka smeđe kose i velikih očiju, u prevelikoj vojničkoj jakni. - Jeste vi iz MTV-ja? - pitala je, a novinari su se već pripremili na davanje autograma maloj obožavateljici. - Zovem se Avril Lavigne! Uskoro ćete čuti za mene! - rekla je otišla. Već za pola godine njezino ime nije silazilo s MTV-jevih top lista.
S više od 14 milijuna prodanih primjeraka svoga prvog albuma, Avril je trenutačno jedna od najmlađih rock-zvijezda svoje generacije. Nakon dvogodišnje stanke, kanadska se pjevačica vratila s "Under My Skin", drugim albumom koji je osobniji i zreliji...
Što o svemu tome kaže sama Avril možeš pročitati u Teenu.

--------------------------------------------------------------------------------




Spremna sam za udaju
Još od dobre stare Britney nitko nije toliko uzdrmao svijet show-biza kao ova cura! Iako je po stilu prava anti-Britney, svojom je pojavom stvorila cijele klanove poklonika i mrzitelja. Otkrij tko je zapravo Avril

O počecima Avril Lavigne u glazbenim i novinarskim krugovima prepričava se zgodna anegdota, iz vremena prije nego što je postala slavna, na dodjeli glazbene nagrade Grammy u Los Angelesu. Novinari MTV-a hodali su hoteslkim hodnikom do svoje sobe kad su ugledali grupicu tinejdžera kako luduju svojim skate-boardima po debelom crvenom tepihu. Po hodniku su se muvali i Backstreet Boysi i Big Boi iz Outkasta. Pomislili su kako je sigurno riječ o ludim obožavateljima koji su uspjeli proći osiguranje. U jednom trenutku ispred novinara se dokotrljala malena djevojka smeđe kose i velikih očiju, u prevelikoj vojničkoj jakni. - Jeste vi iz MTV-ja? - pitala je, a novinari su se već pripremili na davanje autograma maloj obožavateljici. - Zovem se Avril Lavigne! Uskoro ćete čuti za mene! - rekla je otišla. Već za pola godine njezino ime nije silazilo s MTV-jevih top lista.
S više od 14 milijuna prodanih primjeraka svoga prvog albuma, Avril je trenutačno jedna od najmlađih rock-zvijezda svoje generacije. Nakon dvogodišnje stanke, kanadska se pjevačica vratila s "Under My Skin", drugim albumom koji je osobniji i zreliji...
Što o svemu tome kaže sama Avril možeš pročitati u Teenu.
KANADSKA pjevačka zvijezda Avril Lavigne, čiji se stil može opisati kao mješavina rocka, popa i punka, dok je pijana odbija u studiju pjevati "lijepe pjesme", a šuška se i o tome da voli djevojke.
Naime, kako prenosi Contactmusic.com, Avril je priznala kako je mnogo pjesama s njenog najnovijeg albuma "The Best Damn Thing" snimljeno dok je bila pod utjecajem alkohola, no tvrdi da je riječ samo o rock pjesmama. Tako je Avril otkrila i da je se cijelo vrijeme držala "stroge dijete" sastavljene od "jegera, limoncella (talijanski liker od limuna), votke i piva", ali je i dalje ostala pri tvrdnji kako "nije bila pijana tijekom snimanja cijelog albuma".
"Ne mogu pjevati lijepe pjesme, umjerenog tempa ili balade dok sam pijana, jednostavno ne bi zvučalo dobro", izjavila je Avril, koja je usput pokušala i uvjeriti fanove kako "nikad više neće pijana na pozornicu, jer zvuči katastrofalno ako je pod utjecajem alkohola". "Ne volim piti kada imam koncerte, jer to zvuči katastrofalno. Zaboravim riječi", rekla je Avril.
Istovremeno je njen top singl "Girlfriend" izazvao brojne nedoumice - iako sam tekst govori "ne volim tvoju djevojku", a video spot prikazuje Avril koja "čini grozne stvari" djevojci muškog lika u spotu, počelo se šuškati kako Avril "ipak voli njegovu djevojku". Pojavilo se nekoliko paparazzi fotografija koje navodno tu činjenicu i dokazuju.
Ipak, dok neki kategorički tvrde kako je na fotografijama "gola Avril koja se zabavlja s djevojkom iz spota", drugi pak tvrde kako su slike "previše mutne da bi se znalo je li to uistinu Avril".

Djevojka iz spota je navodno odbila komentirati fotografije, no priznala je da joj se sviđa Avril Lavigne - no samo njena glazba.

Ja osobno mislim da ovo nije istina!!!!!!!!!!



| Komaj (1) | Printaj | # |

Prvo jedna pjesma od Avril ( AVRIL LAVIGNE-GIRLFRIEND)

Hey Hey You You
I don't like your girlfriend
No way No way
I think you need a new one
Hey Hey You You
I could be your girlfriend

Hey Hey You You
I know that you like me
No way No way
No, it's not a secret
Hey Hey You You
I want to be your girlfriend

You're so fine
I want you mine
You're so delicious
I think about you all the time
You're so addictive
Don't you know
What I can do
To make you feel alright

Don't pretend
I think you know
I'm damn precious
And hell yeah
I'm the one and only princess
I can tell you like me too
And you know I'm right

She's like so whatever
You can do so much better
I think we should get together now
And that's what everyone's talking about

Hey Hey You You
I don't like your girlfriend
No way No way
I think you need a new one
Hey Hey You You
I could be your girlfriend

Hey Hey You You
I know that you like me
No way No way
No, it's not a secret
Hey Hey You You
I want to be your girlfriend

I can see the way
I see the way
You look at me
And even when you look away
I know you think of me
I know you talk about me all the time
again and again

So come over here
and tell me what I wanna hear
Better, yet, make your girlfriend disappear
I don't wanna hear you say her name
ever again



| Komaj (0) | Printaj | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Osnovni podaci