Avon True Color Quad

Avon True Color Quad paleta sjenila!
Avon True Color Quad paleta sadrži četiri sjenila za oči. U Avonovoj ponudi postoji 13 nijansa (paleta).Sjenila su jako dobra, postojana (i sa bazom i bez nje) i pigmentirana. Kombinacije boja su isto odlične i velik je izbor.
-Pakiranje je elegantno i asocira na Chanel :)
Prvo što me privuklo kod ovih paleta bilo je to elegantno pakiranje na čijoj se poleđini nalaze upute za nanošenje sjenila. Smatram da je dosta kvalitetno, a u ambalaži se nalazi i aplikator te ogledalo na poklopcu. Aplikator je fantastičan, za razliku od aplikatora koji se nalaze u sličnim paletama.

Sve nijanse sadrže lagan shimmer, gotovo neprimjetan na očima, odlično se uklapaju u dnevni make up. Sjenila se malo truse pri nanošenju, a postojanost je jako dobra (cijeli dan uz prethodno nanošenje baze).

Cijena ove paletice trenutno je 59 kn, što je isplativo, budući da su ova sjenila stvarno kvalitetna. Kao što sam navela postojana su cijeli dan i pigmentirana. Sjenila koja se nalaze u paleti dobro se blendaju i slažu zajedno. Osim što ih možete nositi u kombinaciji, možete ih nanositi i samostalno. Smeđa nijansa može se koristiti i kao sjenilo za obrve te tu funkciju i savršeno obavlja. Nažalost ako su vam obrve presvijetle,onda to nemojte pokušavati jer bi moglo izgledati pre umjetno, ali ako imate tamnije obrve kao i ja svakako pokušajte nanijeti sjenilo i na obrve.

Moja omiljena nijansa je Pink Sands, očito :) prije sam još imala Smokey Eyes i Island Breeze sve su bile perfektne tako da sigurno sa nijednom ne možete promašiti. S vremenom kako sjenila budem kupovala dodavati ću swatcheve.
Pink Sands:



Za kupnju proizvoda ili učlanjenje (besplatno) u Avon kontaktirajte me ili tu putem bloga ili na mail:
kyra.bathory@hotmail.com

25.06.2013. u 14:42 | Avon ! ! ! | 0 | Print | # | ^

<< Arhiva >>

< lipanj, 2013 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (14)
Svibanj 2013 (1)


_____________________________________
Korisne informacije:



Dobrodošli!!

Najava recenzija:
-Avon Solutions Truly radiant - tonrana dnevna krema
-Avon Magic Tan hidratantni losion za samotamljenje
-Avon Maxi Tan ulje u sprayu za naglašavanje puti
-Avon Advance Techniques Prof. boja za kosu - Izrazito svijetlo pepeljasto plava 12.01
-Avon Solutions cellu break anticelulitni losion
-Avon Color trend Read my lips sjajilo za usne
_____________________________________
Prvo svim posjetiocima želim dobrodošlicu na svoj blog. Inače bavim se prodajom Avon kozmetike i ovdje ću pomno recenzirati svaki njihov isprobani proizvod. Nadam se da ćete uživati. Uz prodaju ja i učlanjujem u Avon pa stoga ako ste zainteresirane da uđete u svijet kozmetike, prodajete kozmetiku, ostvarite si popuste te dobijete poklone i pritom si nešto i zaradite javite se, rado ću Vam sve pojasniti! :-*

Znači preko mene možete: -Naručiti Avon proizvode i UČLANITI se te sebi kupovati kozmetiku s popustom i pritom zaraditi. Postanite Avon dame! :)

Kontakt mail:
kyra.bathory@hotmail.com
_____________________________________

Linkovi:
KATALOZI:
Novi online katalog C8
Mini katalog C7 & C8
Novi online katalog C9

Aktualan katalog:
Novi online katalog C10
_____________________________________

Narudžbe Osijek:
Ako ste iz Osijeka, voljeli biste si naručiti poneki Avon proizvod a nemate od koga preporučujem jednu uljudnu mladu djevojku koja će rado za Vas naručiti sve što želite.
Možete joj se obratiti putem njezine facebook stranice:
_____________________________________
Avon-Osijek-Dora
_____________________________________