Monaco

  travanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Svi ju vole...
Čokolada kao lijek
Namirnica za kojom se najčešće poseže u trenucima kada od hrane tražimo "povrat dobrog raspoloženja" je čokolada. Čokolada posjeduje neke osobine koje su donedavna bile nepoznanica. Danas se ta namirnica "službeno' smatra odgovornom za stimuliranje dobrog raspoloženja.

Čokolada umjesto sedativa
Čokolada i dijeta se ne vole
A sada dobre strane...

Čokolada u svom sastavu sadrži tonizirajuće tvari poput tanina, teobromina (sastojak čajeva) i kofeina (šalica čokolade sadrži oko 10 mg, dok mala šalica crne kave sadrži 60-120 mg). Teobromin je tvar koja djeluje kao regulator krvnog tlaka, opušta (dilatira) krvne žile srca (time osigurava dobru opskrbu srca krvlju), aktivira izlučivanje mokraće, regulira živčani sustav i koristan je u slučajevima gdje postoji pojava anemije. Razumljivo je stoga zašto u slučaju težeg fizičkog ili psihičkog napora, samo mala tabla čokolade postiže zapanjujući učinak na naše opće stanje.


layout for myspace

layout for myspace



Ovo je Angelina Jolie

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Kad se Snape i Sirius posvađaju...

MySpace Layouts

MySpace Layouts



Dumbledor, ne pokušavaj pecati...to je za bezjake...

layout for myspace

layout for myspace



Naivan čovjek...

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

25.04.2006., utorak

Vraćaju se Evenescence

Da, trebalo je malo duže negoli je bilo planirano ali fanovi će ipak doći na svoje. Nakon 2003. godine i šest puta platinastog uratkaFallen dolazi nastavak kojeg potpisuju Amy Lee i družina.
Krajem 2003. sudbina benda bila je pod velikim upitnikom s obzirom da ih je napustio osnivač, gitarista i autor Ben Moody, navodeći "kreativne razlike" kao razlog odlaska.
No, Amy je odmah angažirala Terrya Balsamo-a iz skupine Cold što se na kraju pokazalo kao pun pogodak pa su Evanescence nastavili s radom.
Od tada Terry i Amy pišu pjesme za novi album koji trenutno još nema naziv. No, pri kraju su, a tomu svjedoči i podatak kako slijedeći tjedan kreću s miksanjem. Po nekim naznakama, LP će u trgovine u kolovozu ali to tek treba biti službeno potvrđeno.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
- 09:29 - Komentari (2) - Isprintaj - #