Još jedno napeto finale

Dragi moji, približava se kraj još jednom krugu licitacija. U ovome krugu natjecati ćete se za sljedećih šest predmeta.

Za početak druga narukvica iz serije Od srca za Anju. Narukvicu je za aukciju darovala Zelena, a zadnja ponuda je 40 kuna od Fortuna Imperatrix Mundi [Dante].

Riječnik je sljedeći na tapeti. Stigao je direktno od KinkyKolumnistice, a kako sad stvari stoje mogao bi završiti u Trillinom džepu i to za 50 kuna. Ako ju želite preduhitriti, požurite, imate još samo sutra!

Mobitel je sljedeći kojeg ćemo sutra dati u dobre ruke. Iako se neko vrijeme činilo da neće biti zainteresiranih, Fizikalac je čak opalio i reklamnu kampanju, koja je upalila. Ribarnica nas je sve iznenadio i podigao mu cijenu na čak 200 kuna. Požurite jer imate još samo sutra!

Za prvim kompjuterskim setom bila je prava pomama, međutim kod drugog ste malo utihnuli. Goodghost, dobri duh naše aukcije darovala ga je, a Ddadd ga je odlučio uzeti za sebe za 55 kuna. Pomrsite mu račune još samo do sutra!

Oko ove ljetne ogrlice vodi se pravi rat! Mala i Tedica se opet bore prsa o prsa, no čini se da će Mala odustati. Hoće li Tedica dobiti ovu ogrlicu sutra ili ne, vidjet ćemo.. :o) Ogrlicu nam je ustupila Danijela koja je došla do nas preko mama-mami.com foruma. Trenutna cijena ogrlice je 120 kuna.

I na kraju balerinkice za princeze. Napokon se našla jedna princeza kojoj će ove cipelice biti taman. Ustupila nam ih je Mala, a 100 kuna je za njih ponudila principessa Angie.

Toliko za ovaj krug. Želim vam svima da uživate u licitiranju bar upola onoliko koliko mi uživamo u praćenju licitacija!

Pozdrav!

just CHOCO
Slatka Žvakica




Apdejt!

Eto tako izlgleda kad Žvakača piše kasno navečer. Lobotomija! Zaboravila sam napomenuti, osim sitnice da licitirate u komentarima ispod postova za pojedine predmete, da licitacija za navedene predmete završava u utorak, 20. ožujka točno u 20 sati.

Sad je valjda sve...

- objavljeno: utorak, 20.03.2007. u 20:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>



Creative Commons License

Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom
Imenovanje - Nekomercijalno - Bez prerada