Bezbolan analni sex - Pronađite djevojku

utorak , 01.01.2019.

ANALNI SEKS: 6 trikova da ona poželi još










Click here: Bezbolan analni sex






Naime, postoji mogućnost da partnerica bude previše napeta i njezini mišići previše stegnuti jer ona mora obavljati glavninu zadatka. Ako se analni seks pametno prakticira, uz upotrebu kondoma i lubrikanta, ili s HIV negativnom osobom, tada je takav seks isto toliko siguran kao bilo koji drugi oblik seksa.



bezbolan analni sex

U celini uzev, nisu svi stanovnici Sodome upražnjavali analnu penetraciju. S prvim partnerjem mi je bilo neugodno, ker me je bolelo. Radite li sve ovo odjednom, eksplozivan orgazam je zajamčen.



bezbolan analni sex

Net.hr - Stoga, kada osjetite da ste blizu svršavanja, odmaknite se i svršite izvan partnerice.



bezbolan analni sex

Nekoliko korisnih saveta ukombinovanih sa i strpljivošću pomoći će vam ne samo da je ubedite da proba analni seks, već i da ga zavoli, pa čak i poželi još. Kako biste uspeli u tome, evo šta sve treba da znate. Lubrikant je obavezan Jedan od glavnih razloga zbog kojeg žene ne vole analni seks je zato što zna da bude bolan. Međutim, uz veće količine lubrikanata, sve prepreke se automatski preskaču i zadovoljstvo postaje zagarantovano. Stručnjaci savetuju da se poigrate s prstima ili manjom kako biste teren polako pripremali za ulazak penisa. Ukoliko pak odmah krenete u konkretnu akciju ovo iskustvo, i pored velike doze lubrikanta, može biti neprijatno. Ohrabrenje je važno Tokom akcije, dajte joj s vremena na vreme do znanja da je seksi, da uživate i da vas neverovatno pali. To će joj ujedno i dati vetar u leđa zbog kojeg neće želeti da stanete s akcijom već će hteti još. Međutim, ukoliko i dođe izbacivanja izvesne doze izmeta, sve što treba da uradite u tom trenutku je da objasnite svojoj nežnijoj polovini da je reč o sasvim normalnoj stvari i da u priči nema mesta neprijatnostima. Zajedno ste u tome, a nakon svega ne bi bilo loše da se zajedno istuširate ili da predložite svojoj devojci da ubuduće praktikuje klistiranje. Uzbudite je dovoljno jako Uzbuđenje je obavezan deo celokupne igre jer ukoliko žena nije napaljena dovoljno, neće uživati u seksu. Stvari su vrlo jednostavne. Započnite na vama dobro znan način, pogodite joj slabe tačke, radite joj ono što najviše voli, a potom se upustite u nešto smelije igrice. Nakon akcije zagrlite je, poljubite, mazite i dajte joj do znanja koliko ste uživali. Time ćete je kupiti svojom nežnošću i pažnjom i obezbediti sebi siguran put za neke slične seksi priče.



ANÁLNÍ SEX
Anus okružuju dva mišića zatvarača, koji deluju potpuno nezavisno jedan od drugog Anus okružuje spoljni mišić zatvarač, što ga pojedinac samovoljno može opustiti i napeti i unutarnji mišić zatvarač, kojim upravlja podsvjesni sistem tjelesnih reakcija. Najidealnija mogućnost za to je tokom tuširanja odnosno kupanja u kadi tokom masturbacije, kada je telo potpuno opušteno. Ono što svi želimo da znamo - da li boli? Devojka A: Ja sam se na to odlučila jer sam čula da analni može da bude jako prijatno iskustvo i da čak može da dovede i do orgazma. Istovremeno, na tom polju civilno sudstvo bilo je još strože i prilježnije. Napetost se može otkloniti i tako što čete malo bolje upoznati anus. Ili koristiti obe ruke, jednu za vaginu, drugu za anus. Stoga, kada osjetite da ste blizu svrsavanja, odmaknite se i svrsite izvan partnerice. Nas izbor zamene za vazelin bi bio kakao buter.

[Sex u anal|Ako želite da zadržite dečka, NE šaljite mu ovakve SMS poruke!|Erotske price iz hrvatske]






Oznake: mala., kolač, analnog, seksa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.