Kako upoznati curu - Brzog datiranja

srijeda , 09.01.2019.

Kako pronaći ozbiljnu vezu?










Click here: Kako upoznati curu






Uz to ako ste i dovoljno samouvjereni, odlučni, duhoviti i zabavni vrlo vjerojatno nećete naići na mnogo otpora. Zagrebački dečki su uglavnom su inertni Dečki u Zagrebu su, uglavnom, inertni. Odbijanje se dešava iz nekog razloga.



kako upoznati curu

Razgovor gotovo po pravilu počinje sa pozdravom. Nazovite je dva dana nakon što vam je dala broj, jer ukoliko zovete pretjerano rano, mislit će da ste očajnik, ali ne čekajte ni dugo, zaboravit će vas. Bolje ćete je zaintirgirati oštrim pogledima i slučajnim dodirima, nego hvaljenjem i dizanjem njenog izgleda u nebesa.



kako upoznati curu

Kako pronaći ozbiljnu vezu? - Saznaj kakvu vrstu glazbe voli te ju iznenadi izlaskom. Preko facebooka preko prijatelja od prijatelja.



kako upoznati curu

Sve se zene po necemu razlikuju, a i ne bi valjalo da su sve iste zar ne? Danas cemo vam dati par savjeta kako imati vise usojeha i paznju bilo kojoj djevojci. To uopste nije tesko koliko se misli samo malo logike, i rezultati ce biti tu. Budite nagrada za koju se vrijedi boriti se uvijek ne moraju boriti za djevojku, moguce je nekad uloge i zamjeniti ako malo bolje razmislite. Prvo bi trebali ubjediti sebe u to pa onda ce i djevojke razmisljati tako. Kako sad to sve postici? Pa vrlo jednostavno morate se razlikovati od drugih muskaraca, ostavljati dojam na neki nacin, pokazati mozda neku vjestinu, mozda imate neki. Uglavnom morate se razlikovati od ostalih na neki nacin. Komplimenti uvijek pale ako imaju smisla! Podijelite par komplimenata, ali nikako nemojte koristiti one klasike i glupe ulete koje se svaka djevojka naslusala vec mnogo puta. Smijeh je rijesenje Ukoliko imate smisla za nasmijte je. To ce sigurno biti veliki plus za vas. Ukoliko ste opustena osoba, a i ona je opustenije prirode smijeh ce se nametnuti sam od sebe, i utjecat ce pozitivno na nju ali i na vas jer nece biti nervoze u zraku. Treba znati kad je pravi trenutak Kada je stanje relaksirajuce, stekli su se uslovi da je pozovete van. Raspitajte se malo kod njenih sta ona voli. Ako se pak nisu stekli uvjeti za izlazak mozete je pozvati u setnju pa ili tako nesto slicno pa se jos malo bolje upoznati. Strpljenja nikad dosta Naoruzajte se strpljenjem. Ne treba stvari pozurivati situacija ce se odvijati u onom smjeru u kojem to sudbina bude htjela. Nadamo se da ce vam ovi savjeti biti od koristi. Prije svega treba imati hrabrost za odredene korake u zivotu, pa zato uvijek pokusavajte nesto novo, jer ako niste pokusali nemate sta ni ocekivati.



Kako smuvati devojku u sred bela dana?
Upoznavanje vani, ili naša opcija broj 1, nije nužno za svakoga i nije najlakša stvar na svijetu za prosječnog čovjeka. S razvojem društva mijenjaju se i navike, i to na svim poljima, pa tako i u oblasti međuljudskih odnosa. Al' ne treba da je spuste pa da je zapisaju. U našoj kulturi općenito se smatra da je poželjno biti u ljubavnoj vezi, ali aktivno traženje partnera je još uvijek popriličan tabu. Pažljivo birajte mjesto upoznavanja djevojaka Dajte sebi priliku da susretnete djevojku koja bi vam se mogla svidjeti. Znaci koji je razotrkivaju — Ako vas stalno iz ma kog razloga dodiruje, znaci da je otkinula na vas. Ako tražite čarobnu pilulu za to za vas nema nikakve nade. Mogu da ostave dasku na WC solji podignutu. Nitko ne voli prepotentnog hvalisavca sine. Za sve vas koji ste u životu imali gomile i gomile žena, a i dalje niste uspeli da shvatite kako muški i ženski mozgovi koegzistiraju i kako one zapravo zaista funkcionišu. I to veoma pazljivo, pre nego sto jedno drugom pozelite laku noc i raziđete se, u pamcenje morate utisnuti sledece veoma vazne podatke: posao kojim se bavi, njene zelje u pogledu karijere, ime njene najbolje prijateljice,sta radi u slobodno vreme, podatke o porodici.

[ CAA:89 A5:A 2 >D8A5 =0 A:@KBCN :0<5@C|Poslovni prostor: Zagreb (Utrina), ulični lokal, 25 m2 (iznajmljivanje)|Chat bosna i hercegovina]






Oznake: upoznaj, curu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.