astrain

srijeda, 12.07.2006.

d end...

Danas sam konačno završila s čitanjem knjige "Redovnik...", nemama drugog komentara osim onoga koji sam već napisala. Sad krećemo u daljnje osvajanje napisanih stranica.
Miran je ovaj stan kad sam sama u njemu....nekako je drugačiji, kao da poprima drugu vibru.Danas smo kupili stan u Zagrebu - lijepo, ali nedovoljno za sreću. Došla mi je druga polovica prije točno tjedan dana, ali mi i dalje nešto nedostaje.Nisam nezahvalna, stvarno mi je jako drago i zbog njega i zbog stana, ali mi nešto jebeno nedostaje.Dok sam radila i kad sam manje vremena provodila s njim mislila sam da je to uzrok, ali sad sam još uvijek kod kuće i vidim da to nije to.Javio mi se veliki upitnik iznad glave ?? Mislim da nisam sigurna u njegovu ljubav prema meni, a on definitivno nema povjerenja. Čudan je to osjećaj, malo razgovaramo o osjećajima "jer je on takav", a danas smo ušli u takav zajednički posao. Ne znam koliko nam je to bilo pametno - da mi je barem taj upitnik zasvijetlio dan ranije.
Joooooj možda mi je najbolje da prespavam pa da vidim kakav će mi sutra biti filing... ovo nije dobro.
Uglavnom sljedeći tjedan planiramo i na more, malo ćemo skočiti do Vodica jer nam je tamo frend, ali se meni nekako najviše sviđa opcija zujanja pa gdje uplovimo, uplovimo. Ja bih recimo željela vidjeti barem nešto što mi je totalna nepoznanica, od nekog otoka, mjesta na moru pa do parkova prirode, nacionalnih parkova... Čak sam razmišljala o tome da se na obalu spustimo preko Bosne.. to bi bilo lijepo iskustvo i doživljaj jer niti jedno od nas od Bosne niije vidjelo gotovo ništa.

12.07.2006. u 23:49 • 0 KomentaraPrint#

utorak, 04.07.2006.

«Tajna sreće….

je jednostavna: otkrij što doista voliš raditi, a zatim svu svoju energiju usmjeri prema tome. Kad bi promatrao najsretnije, najzdravije i najzadovoljnije ljude na ovom svijetu, opazio bi da su svi pronašli svoju životnu strast, a zatim su joj se potpuno posvetili. Takav poziv gotovo uvijek na određeni način služi drugima. Kad moć i energiju svojega uma usredotočiš na ono što voliš, obilje počinje pritjecati u tvoj život , a sve se tvoje želje ispunjavaju lako i jednostavno.»

Robin S. Sharma « Redovnik koji je prodao svoj ferrari»


Pravi odgovori obično dolaze u pravom trenutku….mogu doći i prije, ali će tada vjerojatno ostati nezapaženi ili će proći bez ikakvog učinka. Super mi je kada ih prepoznam, kada znam je upravo to nešto za mene.
Za vikend sam bila u Zagrebu kod frendice. Nakon svih obaveza koje sam imala zadnjih dva tjedna dobro mi je došlo da se malo maknem iz poznatog okruženja. Uživala sam šetajući ulicama među totalno nepoznatim ljudima. Lijepo je imati nekoga svog, ne biti usamljen i praznike i blagdane provoditi među dragim ljudima, ali baš je lijepo i kad možeš dići sidro i otići tamo gdje te nitko ne pozna…. Samo da se odmakneš od svakodnevice i uživaš u nepoznatom….pustiš mozak na pašu. Na Trgu su prodavali knjige po sniženim cijenama i ja sam dugo stajala ispred jednog štanda ne bih li se za nešto odlučila. Redovnik je ovaj put bio ono što mi je trebalo.

04.07.2006. u 10:58 • 2 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

zrno razmišljanja, prstohvat pjesničih stihova, tri do četiri citata i poneka zanimljivost

yesČOVJEKA PRIMAJU U DRUŠTVO PREMA ODJEĆI KOJU NOSI, A ISPRAĆAJU GA PREMA DUHU KOJI JE POKAZAO.
M.A.Šolohov


thumbup"Kada nam se čini da nemamo cilja,
da stojimo na mjestu, čak i da klizimo unatrag,
tada ustvari uzimamo zalet za novi početak."

Dan Millman

"Uvijek imajte na umu da drugi ljudi imaju vlastiti pogled na svijet koji nije bolji ili lošiji već samo drugačiji od vašega."

poneki citat...

"On stavlja svoju ruku u njezinu ruku.
On stavlja svoju ruku na njezino srce.
Slatko je spavati s rukom u ruci.
Jos je slađe spavati srcem do srca."
kiss


jednom...
kad se stvari slože kako treba,
kad stanovnici neba,
na našu stranu stanu....

jednom...
kada dođe pravo vrijeme
i za tebe i za mene
i kad te vjetar k mojem putu skrene...

tada reći ću ti sve
svoje tajne, istine,
što ih samo srca dah razumije.

idem tamo kud život me nosi
svoju ću stazu slijediti
poljubac tvoj na mojoj kosi
od svakog zla će me čuvati

sve do tada
kad JEDNOM
postane sada...

winkwink