Asjini dogadjaji

četvrtak, 23.06.2011.

Asja Nurkić Talent Show !!!

Jaa sam Asja Nurkić prvi sam put sudjelovala u talent showu i to su bili polu finali a čak sam i ušla u finale ali nije bilo moguće da pobjedim pa eto.

- 08:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

KK Bosanac Osnovna Škola Orašje.

Karate jedan sport kojime se nije teško baviti tamo dolazimo u 17.25...
Naš trener se zove Ibrahim Hećimović on bi trebao u mirovinu ali to zavisi od nas dijece dali će mo uspjeti da on bar još jednu godinu nas trenira ali što bude bude tako da netreba se uzalud truditi ako nespijemo.






Asja Nurkć 1.B./9.KK BOSNAC ORAŠJE.

- 08:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 22.06.2011.

Moja Sestra

Moja Sestra zove se Dea ona voli školu i svoju učiteljicu Marinu Mujić. Njezin najbolji dan u školi bio je kad im je učiteljica rekla da ostaje sa njima,i da je trudna.Dea ju je pitala dali će biti muško ili žensko a njena učiteljica smijala se i rekla.draga moja Dea to se nemože odma znati ali reču ja vama.wavesretanyesnjamifinozujowinkrolleyeskisskissroflbelj



- 12:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Moja Učiteljica

Moja učiteljica ljepa je baš svima nju svi vole jer njezin osmijeh blista kao dragulj a slovo n toje nešto novo jer ona se zove Nefisa.Voli dijecu puno uči ih i pazi ona nas voli al tužna samo malo kad ne želimo mi poslušat njen savjet ona nikad nije ljuta samo je blistava i sretnaaaaa Moja Učiteljicaa!!!Moja Riječ!!! Naša Učiteljica Ljuti Se Kad Ju Ne Slušamo Haha Šala Mala Ona Nikad Nije Ljuta!!!








Asja Nurkić 1.b./9

- 12:29 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 04.06.2011.

Katarina Je Poderala Hlače.

Jednoga jutra Katarina se probudila.Oprala zube,umila se,i počeljala.Doručkovala i popila čaj.Obukla je svoju Winx omiljenu maicu i nove Barbie Hlače.Otišla je u školu i igrala se lovice.Dok se igrala upala je i poderala je hlače i koljeno joj je krvarilo i morala je ostati 45 dana u bolnici.

- 16:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ana Pošla Ocu

Ana se igrala sa prijateljicom.Anina prijateljica se zove Katarina.Anina prijateljica ide kući.A Ana ide ocu Marku.Ana voli svoga oca.Ana će se igrati sa svojim rođakom kod svoga oca Marka.Ana voli svoga oca Marka i ako joj je očuh.





- 16:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #