petak, 31.07.2009.

*Ponovno...*

Image and video hosting by TinyPic

Nekako sam se natjerala da obrišem dugo nakupljanu prašinu s blog editora.

Što se dogodilo otkad sam zadnji put nešto pisala ovdje?

Pa...maturirala sam dva puta i isto tako bila na dvije promocije mature i dobila dva tuljka koji jako sliče onima koji se dobivaju na diplomi, pa sam bila oh so excited. Učila sam ko manijak zadnjih dva tjedna pred prijemni jer se nisam sjetila prije i jer je moja majka u startu odbila moju ideju priprema-od-dvije-tisuće-kuna. Upisala sam se na Pravni fakultet u Zagrebu, doživljavala ekstaze pogledom na novi novcati indeks i eto me...selim se gore u rujnu.

I sad se doma besposleno kupam u znoju i ljeto mi već pomalo počinje ići na živce. Jedva čekam rujan kad se turisti pokupe doma, dičurlija u školu, a ja budem ispijala jutarnje kave podsjećajući ostatak sugrađana svojom "a buu" facom da nemam apsolutno ništa za radit.

Angine me ubijaju, vrućina će me uskoro dotući jer činjenica da ove godine imamo klimu ništa ne mijenja, a pomalo me živcira i činjenica da u nogama imam očito manjak melanina jer nikako ne crnim. I dosadno mi je po cijele dane ne raditi ništa, jer mi se u sve ljetne planove koje sam nadobudno planirala još u zimskoj jakni pomalo uvukla ljetna fjaka, pa brzo odustajem [čitaj, nemam volje za gledanje filmova jer se završim zaljepljena za kauč, ne da mi se čitati knjige brzinom svjetlosti već je to više rastegnuto-laganini, ne da mi se na kupanje jer mi treba sto godina do plaže]

Ali, jebiga, ljeto je. Dva dana nakon što smo upale na faks, prija je mudro zaključila da ljeto počinje kad uhvatiš reprizu serije na rtl-u. I ljeto je kad u 5 i nešto ujutro u štiklama trčiš doma i skoro se stučeš preko neke lopte koju je neka budala ostavila točno na ulazu u tvoje dvorište. I ljeto je kad se vucaraš po gradu usrid podne, a nekako ti ne smeta što ti se pomalo otapa mozak.

Ove godine nema standardne ljetne škole na koju bi išla svako ljeto, koja se čak ovo ljeto preselila na hvar. Ne mogu reći da mi je toliko žao zbog ekipe doli, već najviše zbog nas pet koje bi dva tjedna provele nezaboravno. To me znalo držati cijelo ljeto, nakon što bi se izvukla iz prvotne depresije.

Čekam 15.8. da mi jave jesam li dobila dom ili se moram baciti u histeričnu potragu za stanom. Mogli su nam još kasnije javiti.

Ajde ekipa uživajte u ostatku ljeta! Pozdrav od Estel.

- 20:33 - | 12 komentara | print | !

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0