< prosinac, 2008  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Prosinac 2008 (1)
Studeni 2008 (1)
Listopad 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Neke obavijesti

Ja sam Jale i predavat ću vam aritmanciju.Ako mislite da je artimancija teška,nije.Bit će vam jako zanimljiva.Na mom satu ako napisete domaci rad dobit cete 10 ili vise bodova.A ako ne napišete to vam je minus 5 bodova!Mozete se opravdati u mom KABINETU u roku od pet dana i onda vam vracam bodove

Image Hosted by ImageShack.us

Moj Ljubimac:
Image Hosted by ImageShack.us


Učenici koji pohađaju moj predmet:
Sirius Black
Mony
Lily Granger



Letiprahom u...

GLAVNA MJESTA U HOGWARTSU
U glavnu dvoranu
U zbornicu učitelja(samo ako je hitno)
U sobu potrebe
MJESTA IZVAN HOGWARTSA
HOGSMEADE
ZAKUTNA ULICA

Domovi
u gryffindorsku društvenu prostoriju
u ravenclawovu društvenu prostoriju
u slytherinsku društvenu prostoriju
u huffelpovsku društvenu prostoriju


RASPORED
Svakog drugog petka:
26.9.2008
10.10.2008
24.10.2008
7.11.2008
21.11.2008-Ispit
5.12.2008
19.12.2008

utorak, 02.12.2008.

3.sat

Ovaj put učimo značenje brojeva.To su vam oni brojevi srca, društveni broj i broj karaktera.Npr. (5,8,2)
Evo brojevi:
JEDAN:
Ovo je broj individualca. Jedinice su neovisne, usredotočene i odlučne osobe usmjerene svom cilju. One postavljaju cilj i ostaju mu vjerne. Jedinice suvođe i izumitelji. Suradnja im teško pada i nevole baš primati zapovijedi. Često su usredotočeni na sebe.
DVA:
Broj dva predstavlja međudjelovanje, dvosmjernu komunikaciju, suradnju i ravnotežu. Dvojke su maštovite, kreativne i dobroćudne osobe. Njihove su značajke smirenost, uravnoteženost, vjernost i čestitost. Često mogu biti stidljive i neodlučne.
TRI:
Trojka predstavlja zamisao potpunosti ili cjelovitosti kao u slučajevima >>prošlost-sadašnjost-budućnost<< te >>um-tijelo-duh<<. Pitagorjeci su broj tri smatrali savršenim brojem jer kao tri kamenčića u nizu ima svoj početak, sredinu i kraj. Broj tri upućuje na darovitost, energiju, umjetničku prirodu, duhovitost i lakoću komuniciranja. Trojke su često sretne , bezbrižne, i vrlo uspješne, ali mogu biti i rastresene i uvredljive.
ČETRI:
Četvorke uživaju u marljivom radu. Praktične su, pouzdane i prizemljene; od mašte su im draželogika i razum. Dobri su organizatori pa dovršavaju započeto. Mogu biti vrlo tvrdoglave i sumljičave.
PET:
Pet je broj koji govori o promjeni i neizvjesnosti. Prtice odjednom privlači mnogo toga. Pustolovne su energične i spremne riskirati. Vole putovati i upoznavati nove ljude, pa se na jednom mjestu ne zadrže dugo. Mogu biti jako, jako nestrpljive.
ŠEST:
Broj šest predstavlja sklad, prijateljstvo i obiteljski život. Šestice su odane, pouzdane i brižne. Lako se prilagođavaju. Uspješni su u poučavanju i umjetnosti.
SEDAM:
Pronicljive, pametne i bistre sedmice uživaju u marljivu radu i izazovima. Često su vrlo ozbiljne, učene i zainteresirane za tajanstveno. Izvornost i mašta važniji su im od novca i materijalne imovine. Sedmice mogu biti pesimistične i nesigurne. Sedam se kadakad smatra mističnim i magičnim brojem.
OSAM:
Broj osam najavljuje mogućnost velikog uspjeha. Osmice su praktične, ambiciozne, predane i marljive. Mogu biti i ljubomorne. Smatra se da je osam najpredvidljiviji od svih brojeva i da govori o vrhuncima uspjeha, ali i o dubinama neuspjeha.
DEVET:
Broj devet predstavlja dovršenje i najviše postignuće jer je to savršeni broj, odnosno, trojka izražena tri pute. Devetke su posvećene služenju drugima, često u ulozi učitelja, znanstvenika i dobročinitelja. Iznimno su odlučne osobe i svojim radom nadahnjuju druge.

Eto to bi bilo to.
Za zadaću napišite kakva ste vi osoba.U komentarima


Get your own Chat Box! Go Large!


- 13:04 - Domaći Rad (5) - Printaj -

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.