siječanj, 2009  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Siječanj 2009 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Dizajn by KK Zadar

Opis bloga

Dobra večer dragi učenici.. u ovo će se učionici učiti o aritmanciji.
Ja sam vaš novi profesor Sirius Black .. inače idem u hufflepuff


OVO SAM VAM JA
SIRIUS BLACK
Image and video hosting by TinyPic


OVO JE MOJ LJUBIMAC
Image and video hosting by TinyPic



OVO JE MOJ ŠTAPIĆ
Image and video hosting by TinyPic

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

ponedjeljak, 26.01.2009.

3 PREDAVANJE



SADA ĆEMO UČITI KOJI BROJ ŠTA ZNAČI
JEDAN:
Ovo je broj individualca. Jedinice su neovisne, usredotočene i odlučne osobe usmjerene svom cilju. One postavljaju cilj i ostaju mu vjerne. Jedinice suvođe i izumitelji. Suradnja im teško pada i nevole baš primati zapovijedi. Često su usredotočeni na sebe.
DVA:
Broj dva predstavlja međudjelovanje, dvosmjernu komunikaciju, suradnju i ravnotežu. Dvojke su maštovite, kreativne i dobroćudne osobe. Njihove su značajke smirenost, uravnoteženost, vjernost i čestitost. Često mogu biti stidljive i neodlučne.
TRI:
Trojka predstavlja zamisao potpunosti ili cjelovitosti kao u slučajevima >>prošlost-sadašnjost-budućnost<< te >>um-tijelo-duh<<. Pitagorjeci su broj tri smatrali savršenim brojem jer kao tri kamenčića u nizu ima svoj početak, sredinu i kraj. Broj tri upućuje na darovitost, energiju, umjetničku prirodu, duhovitost i lakoću komuniciranja. Trojke su često sretne , bezbrižne, i vrlo uspješne, ali mogu biti i rastresene i uvredljive.
ČETRI:
Četvorke uživaju u marljivom radu. Praktične su, pouzdane i prizemljene; od mašte su im draželogika i razum. Dobri su organizatori pa dovršavaju započeto. Mogu biti vrlo tvrdoglave i sumljičave.
PET:
Pet je broj koji govori o promjeni i neizvjesnosti. Prtice odjednom privlači mnogo toga. Pustolovne su energične i spremne riskirati. Vole putovati i upoznavati nove ljude, pa se na jednom mjestu ne zadrže dugo. Mogu biti jako, jako nestrpljive.
ŠEST:
Broj šest predstavlja sklad, prijateljstvo i obiteljski život. Šestice su odane, pouzdane i brižne. Lako se prilagođavaju. Uspješni su u poučavanju i umjetnosti.
SEDAM:
Pronicljive, pametne i bistre sedmice uživaju u marljivu radu i izazovima. Često su vrlo ozbiljne, učene i zainteresirane za tajanstveno. Izvornost i mašta važniji su im od novca i materijalne imovine. Sedmice mogu biti pesimistične i nesigurne. Sedam se kadakad smatra mističnim i magičnim brojem.
OSAM:
Broj osam najavljuje mogućnost velikog uspjeha. Osmice su praktične, ambiciozne, predane i marljive. Mogu biti i ljubomorne. Smatra se da je osam najpredvidljiviji od svih brojeva i da govori o vrhuncima uspjeha, ali i o dubinama neuspjeha.
DEVET:
Broj devet predstavlja dovršenje i najviše postignuće jer je to savršeni broj, odnosno, trojka izražena tri pute. Devetke su posvećene služenju drugima, često u ulozi učitelja, znanstvenika i dobročinitelja. Iznimno su odlučne osobe i svojim radom nadahnjuju druge.

Eto to bi bilo to.
Za zadaću napišite kakva ste vi osoba. ZNAČI TREBATE NAPISATI OPET SVOJ DRUŠTVENI BROJ SRCA I I BROJ KARAKTERA I MORATE OVAJ PUT OBJASNITI KAKVI STE PO TOME BROJU ALI NEMA PREPISIVANJA...OSTAVITE DZ U komentarima
možete i na mail:frane1234567890@net.hr



Get your own Chat Box! Go Large!




| Komentari ( 3 ) | Print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.