Najbolje fore za muvanje - Brzog datiranja

subota , 12.01.2019.

Najbolje fore za „muvanje“










Dating Site: Najbolje fore za muvanje






Lako ces shvatiti: Kako da rukujes sa ljudima. Al' najbolja je da budete takvi kreteni i kretenke kakvi jeste, pa ako vas oće, oće. Posle sto naucis materijal, pridruzice ti se nevidljiva snaga.



najbolje fore za muvanje

Drugacije ces gledati na svet! Mislim da je vreme da se upoznamo.... Zamolio te da mi vratiš srce.



najbolje fore za muvanje

Postani deo Vukajlije - Svim silama se borim sa potrebom da te učinim najsrećnijom ženom na svetu ove noći.



najbolje fore za muvanje

Imao sam užasan dan, ali me uvek oraspoloži osmeh predivne žene. Možeš li se osmehnuti za mene? Zašto bi čekala na moj poziv do sutra, kad možeš da prespavaš kod mene? Znaš kako neki muškarci brojnim skupim automobilima pokušavaju da sakriju najbolje komplekse? Znam sjajan način da ubijemo dosadu na deset minuta. Deluješ kao da bi ti prijao jedan seks na brzaka. A mislio sam da ja dobro izgledam! Popij ovo pa mi se javi kad budeš spremna. Daš mi njegov broj telefona? Veruješ li u fore pre prvog sastanka? Veruješ li muvwnje muvanje na prvi pogled? Svim silama se borim sa potrebom da te učinim najsrećnijom ženom na svetu ove noći. Moj magični časovnik kaže da večeras ne nosiš gaćice. Prokletstvo, izgleda da mi sat žuri 15 minuta. Izvini, da nismo išli u različite škole zajedno? Da li bi ti smetalo da zevam u tebe umeto po klubu? Zbog tebe sam toliko nervozan da sam najbo,je svoje uobičajene fore za muvanje. Mogu li ti kupiti piće? Obećavam da ću ti zbog njega izgledati lepše.



NAJGORE FORE ZA MUVANJE
Daš mi njegov broj telefona? Da li ces ih iskoristiti? Svim silama se borim sa potrebom da te učinim najsrećnijom ženom na svetu ove noći. Veruješ li u seks pre prvog sastanka? Jos niko nikad nije zatrazio povracaj novca, ali ako zahtevas mozes dobiti naknadu. Zapamtite, ne dozvolite da se razgovor završi samo sa nekom od ovih rečenica. M: Možeš mi dati svoje ime? Osecas kako ti ruka neverovatno lako klizi na toj glatkoj kozi... Koje su ti bile druge dve želje? Znam sjajan način da ubijemo dosadu na deset minuta. Ona te pita:''Izvini šta radiš ti? Da godine nista ne znace.

[Chat dopisivanje bosna|Dating site for lumberjacks|The hook up kboing]






Oznake: Postani, deo, Vukajlije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.