arahna

subota, 08.07.2006.

bosanski horoskop-oni znaju najbolje!!

al sam brza u zadnje vrijeme..odlučila sam da vas neću gnjavit s nekim dubokoumnim tekstovima ovih dana. prevruće je za takve stvari..ni ja ne mogu previše filozofirat!probat ću skupit što više nekih smiješnih tekstova s neta..jer što se više smijemo-to bolje!!smijehpartynaughty

OVAN: bahati gadovi,uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je vjerojatno mali penis i male sise.(ups…)

BIK: samozadovoljne,ćutljive seronje,dosadni kao klub filatelista.

BLIZANCI: glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koji se mijenjaju svakih 10-15 minuta.

RAK: posesivni luđaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste poželjeli u pravilnoj intonaciji. Mijenjaju raspoloženja kad im padne na pamet.

LAV: arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima(kao da ih je i briga za druge)

DJEVICA: opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

VAGA: narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj. Treba im tjedan dana da se odluče hoće li uzeti colu ili pepsi. Toliko su lijeni da je čudo što uopće izlaze iz kreveta.

ŠKORPION: samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju nesreću ne mogu trpjeti sami nego moraju sa sobom povući još 100 ljudi. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjetojatno sudjelujući u sado-mazo orgijama.

STRIJELAC: kockari koji obožavaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće, naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge!

JARAC: pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova. Riječ „oprosti“ ne postoji u njihovom rječniku. Prodali bi čak i svoju guzicu za društveni status.

VODENJAK: vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u tuđi privatan život. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je u CIA po statistici najveći broj špijuna u znaku vodenjaka.

RIBE: samosažaljevajući dosadnjakovići,samo čekaju da ih netko utješi, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude uokolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju-i tako u krug!




pusa od črnkicecerekwave

08.07.2006. u 20:57 • 24 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Malo o meni



LINKIĆI


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
polet
ogranak
dobra,stara gorica
rvg
t-portal
google
deviantart

BLOGERI KOJE ZNAM


koomadi
anći moja