Gay oglasi novi sad - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 20.12.2018.

Gay Sms Oglasi










Click here: Gay oglasi novi sad






VAZNO: Slanjem oglasa sa svog broja telefona prihvatate ovog sajta i cinjenicu da ce vas broj telefona i oglas biti vidljiv na sajtu odmah posle slanja. Sajt GAY SMS OGLASI ne odgovaraju za istinitost navedenih oglasa i ne proveravaju verodostojnost samog teksta pristiglog putem SMS poruke. Volim da dominiram,da mi lizete jaja i dlakavu guzu... SMS sa opisom i godistem OBAVEZAN!



gay oglasi novi sad

VOLIM MUSKARCE KOJI SE BAVE FIZICKIM POSLOVIMA, VOZACE I OSTALI KOJI RADE TIPICNE MUSKE POSLOVE. Gay oglasi sa slikama donose Vam prave seksi kontakte Da li često izlazite u nadi da ćete sresti osobu koja će Vam se stvarno dopasti?



gay oglasi novi sad

Srbija upoznavanje licni oglasi po gradovima: - Sexi mi je tip u trenerci,patikama 064 49 860 94 GAY KRAGUJEVAC Decko iz Kragujevca zelim da mi se javi mlad nefem decko iz KG da mu drkam kitu ili da me guzi,moze i strejt decko koji bi probao da kara zgodnog tipa uz max diskreciju.



gay oglasi novi sad

Trazite Cacak upoznavanje, kontakt ili licni oglasi Cacak? Na pravom ste mestu! VAZNO: Slanjem oglasa sa svog broja telefona prihvatate ovog sajta i cinjenicu da ce vas broj telefona i oglas biti vidljiv na sajtu odmah posle slanja. Najstroze je zabranjeno reklamirati seksualne usluge za novac, kao i trazenje dopuna za telefon! OZBILJAN,VEOMA DISKRETAN DECKO 36 POZIVAM PERVERZNE FEM CD IZDEPILIRANE DEVOJCICE SITNIJE,NEZNE GRADJE,TRANSICE I PAROVE,LJUBITELJE PERVERZIJA NAROCITO FISTINGA SA ISKUSTVOM ,ONE KOJE NETRAZE KLASICAN SEX VEC PISS,IGRICE SPERMOM,DILDO PLAY UZ PORNICE... SVE JE STVAR DOGOVORA NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO. MOLIO BIH ISKLJUCIVO OZBILJNI,OBRAZOVANI SA SMESTAJEM. Sajt GAY SMS OGLASI ne odgovaraju za istinitost navedenih oglasa i ne proveravaju verodostojnost samog teksta pristiglog putem SMS poruke. Svaka neovlašćena distribucija materijala sa ovog sajta ili pokusaj zloupotrebe biće krivično gonjen. © Copyright - Sva prava zadržana.



Dejawu faik Erotika Pan 2010
BG SMS 064 466 7499 064 466 7499 20. KRUPNI DEBLJI MALJAVI SAMO. Okoline Kikinde br tel. GAY BG,35, ZGODNE POJAVE, NEFEM, UNI, TRAZI TIPA, DECKA ZA SEX,DRUZENJE. Ima li nekog jebaca da mi malo prosiri rupicu volim svrsavanje u guzi volim i da pusim kurac. Ako je neko konkretan i raspolozen za druzenje, nek salje sms. Volim da dominiram,da mi lizete jaja i dlakavu guzu... VRANJE I BLIZA OKOLINA. Volim obostr oral,a u sexu sam aktivan. MI SMO ZAISTA DRUZELJUBIVI I DISKRETNI MOMCI,I NAJBITNIJI SU NAM DISKRECIJA I ZDRAVLJE.

[Irc chat bosnia|Trazim srodnu dusu za vezu|Erotski filmovi x]






Oznake: gay, oglas

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.