Maja suput portanova - Lijepe djevojke

četvrtak , 20.12.2018.

Maja Suput feat. Challe Salle – 2017 – Kamikaza










Click here: Maja suput portanova






Pomoću Android aplikacije stranice Glasa će biti brže, preglednije i lakše za čitanje, te će trošiti manje podatkovnog prometa. I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi, oba dana proslave rođendana posjetitelje očekuje shopping s popustima. Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa — zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebno najmlađima.



maja suput portanova

Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa - zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebno najmlađima. U aplikaciji su vam dostupne sve rubrike i kolumne kao i na našim web stranicama, čitanje i pisanje komentara, dijeljenje članaka na društvenim mrežama i ostalo. Ni oni koji poslijepodne posjete Portanovu neće ostati uskraćeni za zabavne cirkuske performanse žonglera na štulama, kugli, monociklu i drugim ludim spravama, a prava poslastica sprema se od 21 sat kada na pozornicu u Portanovi stiže zabavna Maja Šuput koja će, sigurni smo, svojim koncertom zagrijati atmosferu. Nakon što je gledatelje Nove TV već osvojila naslovna pjesma serije Zlatni dvori, još jedna pjesma iz hit serije 'Zlatni dvori' doživjela je svoju premijeru u zabavno glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom'.



maja suput portanova

Maja Suput – Ilegalno - Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa — zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebno najmlađima.



maja suput portanova

"CB 2A5 A>2?0405B. = @5H8;, GB> 1@0;8AL 4> =53> 8, 25@>OB=>, >B@028;8 - O4><, 2K7K20NI8< >AB0=>2:C A5@4F0. = ?>=8<0;, GB> 3;8 @5H8BLAO =0 MB> B>;L:> 2 >4=>< A;CG05 - 5A;8 =0H;8 !525@=CN 0:>BC.



Maja Šuput - ILEGALNO (official video 2018)
Više o programu proslave rođendana potražite na www. Posebno iznenađenje je urnebesna Pikula Zipkaaa - zabavna živa lutka koja će svojim nastupom izmamiti svakome osmijeh na lice, a posebno najmlađima. U subotu će trgovine u Portanovi raditi do 22 sata. Ni oni koji posjete Portanovu u poslijepodnevnim satima neće ostati uskraćeni za zabavne cirkuske performanse žonglera na štulama, kugli, monociklu i drugim ludim spravama, a prava poslastica sprema se od 21 sat kad na pozornicu u Portanovi stiže zabavna Maja Šuput koja će, sigurni smo, svojim koncertom zagrijati atmosferu. I kao da to sve nije dovoljno samo po sebi — oba dana proslave rođendana sve posjetitelje očekuje SHOPPING S POPUSTIMA. Pomoću Android aplikacije stranice Glasa će biti brže, preglednije i lakše za čitanje, te će trošiti manje podatkovnog prometa. Razne radionice za najmlađe, sniženja, ali i predstave. Želite li da stranica Glasa Slavonije bude prilagođena vašem Android telefonu ili tabletu, preuzmite Glasovu Android aplikaciju s marketa!

[Djevojke druzenje zagreb|Banja luka upoznavanje|Vruci oglasi rijeka]






Oznake: Maja, suput, &, ilegalno

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.