Apsolut sf priče

srijeda, 13.07.2011.

Leptir 2 dio

- Ideš?
- Da, zrakoplov polijeće u 7 i 15.
On ponovno sklopi oči i glava mu padne nazad na jastuk i gotovo u polu snu upita:
- Vraćaš se sutra ili…?
- Sutra popodne.
Podignuo je ponovno glavu i upitao je sa smiješkom na licu:
- Može li jedan poljubac, za sretan put?
- Uvijek, ljubavi.
Strasno je poljubio i prošao rukom kroz njenu kosu.
- Pazi na sebe. Nemoj da te Englezi ljute.
- Za to se ne moraš brinuti. Hoćeš li da ti nešto donesem iz Londona?
- To prepuštam tebi. Uvijek me obraduješ nekom sitnicom.
- Hajde spavaj, poslije podne moraš raditi. Ručak za danas sam ti spremila u frižider. Moraš ga samo podgrijati i skuhati tjesteninu.
- Zar baš moram? - nasmijao se Sven.
- Kako hoćeš, ako nećeš ti pojedi samo umak.
- U redu je, ne brini se više za mene. Napraviti ću sve kako si rekla. Zakasniti ćeš na posao, a meni se još spava.
- Sanjaj nešto lijepo ljubavi.
- Sretan put. - nakon toga se Sven okrenuo na drugu stranu i navukao plahtu preko golog tijela.
Dok je izlazila bacila je još jedan kratki pogled prema Svenu i zaključala vrata stana. Izlazeći na ulicu, zamijetila je par radnika koji su pili konjak iz bočica, dok su se odmarali nedaleko od mjesta gdje je ostavila svoj automobil. Nasmiješila se prvom koji ju je ugledao, znala je da će joj zviždati dok bude prolazila pored njih. Takvi su muškarci, jednostavno vole plavuše i ne mogu odoljeti svom životinjskom instinktu kojeg skrivaju u sebi. Onaj kojeg je prvog ugledala bio je prava mušterija. Osjetila je to dok je prolazila

13.07.2011. u 15:17 • 0 KomentaraPrint#

nedjelja, 10.07.2011.

Leptir 1 dio

Kad se probudila Antonija je sjedila na krevetu i zaljubljeno promatrala Svenovo preplanulo mišićavo tijelo. Ovlaš je prošla prstima preko njegovih maljavih prsiju, dodirujući mu bradavice jagodicama, na što je on samo tiho promrmljao - Mmm…- i okrenuo se na drugu stranu.
Ustala je iz kreveta u par brzih istreniranih poteza. Sjetivši se kako ju je baš zbog toga Sven i prozvao leptirica. Nasmiješila se, prisjetivši se njegovih riječi:
- Graciozna si poput leptirice, dok hodaš po sobi imam osjećaj kao da lebdiš kroz zrak.
Znala je da je lijepa, i da je baš zbog toga razloga dobila ovaj posao, ali nije se osjećala kao leptirica. No svejedno je uživala svaki put kad bi joj on to spomenuo. Polako je navlačila radnu odjeću koja se sastojala od četiri dijela: bijele košulje, kratke plave haljine, uske jakne i smiješnog šeširića. Voljela je raditi kao stjuardesa jer joj je pružalo puno veću slobodu koju nije mogla imati u samom gradu. Sviđalo joj se to što je često letjela iz grada u grad, jer joj je olakšavalo odabir potencijalnih klijenata. Prije toga je kandidate tražila u gradu i morala je pozorno paziti na svoje postupke jer nije željela ostati zapažena. Zbog toga razloga je i bilo puno manje isporuka, što je vrlo teško mogla opravdavati sestrinstvu. Kada je upoznala Svena, odlučila je promijeniti strategiju kako je on ne bi previše ispitivao što u stvari radi. Antonijin glavni posao je njemu trebao ostati tajna. Pobrinula se za papire i zaposlila se u zračnoj kompaniji. Ali, morala je u tajnosti čuvati njihovu vezu, kako ostale sestre ne bi doznale što ona radi, jer bi je sigurno vratile odmah nazad kad bi to doznale. Bilo kakva ljubavna veza sa muškarcima je bila strogo zabranjena, ali ona je vjerovala da dok nabavlja mušterije neće imati problema. Zato je to radila savršeno i isporuke su stizale na vrijeme.
Našminkala, popravila svoju plavu uniformu i tiho je ustvrdila:
- Mala, ti si prava mačka.
Potom je otišla do Svena i nježno ga poljubila u obraz, on se promeškolji, otvorio oči i polako podignuo glavu sa jastuka:

10.07.2011. u 22:18 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

< srpanj, 2011  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Dobro došli u prostranstvo mojih izmišljenih svijetova. Na ovom mijestu ću objavljivati svoje SF priče, pa ako netko voli taj žanr, neka slobodno baci oko. U slućaju da više volite poeziju, navratite na " zentren.blog.hr "
javascript:%20void(0);
Copyright © 2006. V.S.Cobet
"Zabranjeno korištenje objavljenih radova bez pristanka autora".

Oni koje čitam

jiggo
Carolija
Angelus