Dječji vrtić Igra - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

Dječji vrtić Sunce moje malo










Click here: Dječji vrtić Igra






I živjeli su dugo i sretno... U vrtiću ugošćujemo kazališne i glazbene umjetnike, vodimo djecu na kazališne predstave, posjete izložbama i muzejima, a sudjelujemo i u raznim manifestacijama u gradu Kaštela. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. I živjeli su dugo i sretno...



Dječji vrtić Igra

Izrađivali su semafor i satove. Naučili smo puno novih pojmova: pojam dugo, kratko, veliko, malo, okruglo, ravno, gore, dolje, ispod, iznad itd. Na ormar smo zalijepili veliku brojevnu vrpcu, u početku sa znamenkama od 1 do 5 i postupno dodavali znamenke do 10.



Dječji vrtić Igra

Jelovnik - Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne.



Dječji vrtić Igra

Dobro došli na stranice privatnog dječjeg vrtića DJEČJA IGRA! Vrtić ima 4 objekta, od kojih se tri nalaze u gradskoj četvrti Dubrava Klaka i Studentski grad , a četvrti se smjestio u Vrbanima Kuzminečka 16. Kontinuirano stvaramo uvjete za razvoj i poštivanje temeljnih ljudskih vrijednosti kao što su sloboda, odgovornost, samostalnost, autonomnost, suradnja, tolerancija, kritičko mišljenje, kreativnost i druge vrijednosti važne za pojedinca, a čiji se temelji stvaraju već u ranom djetinjstvu. U našem vrtiću naglasak se stavlja na igru i bogato fizičko i socijalno okruženje djeteta, cjelovitost njegova razvoja i zadovoljavanje njegovih potreba. Cilj nam je usmjeren na uvažavanju različitosti interesa i sposobnosti svakog pojedinog djeteta te optimalnom razvoju svih potencijala, umijeća i vještine svakog djeteta. Uz redoviti deseterosatni program tijekom cijele pedagoške godine organiziraju se i programi škole rolanja, klizanja, skijanja i plivanja. Vrtić ima opremljenu športsku dvoranu i vlastitu profesionalnu kuhinju. Za detaljne informacije kliknite na. Za nastavak označite kvačicom Privolu za korištenje osobnih podataka. Blokiranjem kolačića i dalje ćete moći pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti neće biti dostupne. Postavke kolačića možete podesiti u svom internet pregledniku ili ih u potpunosti blokirati. Za detaljne informacije kliknite na te za nastavak pregleda portala MojKvart.



Mama Voli Bebu (Mommy Loves Baby) Lullaby Song for Small Children
Cilj nam je bio da djeca uoče da između predmeta, a kasnije brojeva i količina, postoje odnosi te da usklađivanjem predmeta postupno uoče da su predmeti u nekom međusobnom odnosu. Matematika nam služi u svakodnevnom životu, znanosti, trgovini i industriji, jer je moćno, sažeto i nedvosmisleno sredstvo komunikacije, objašnjavanja i procjene. U tome su im pomogle aktivnosti: igre dodavanja loptom, razvrstavanje kocaka, grupiranje papira po boji i veličini, nizanje kocaka itd. Igra je jedan od prvih načina učenja koji omogućuje djetetu, ali i odraslom čovjeku, da znanja koja mu mogu pomoći u racionalnoj, djelotvornoj i organiziranoj akciji, usvoji kroz vlastito iskustvo. U tom smo vremenu učili, putovali, družili se, rasli i razvijali. Djeca starijih jasličkih skupina od druge godine uživaju u predstavama koje su prilagođene njima, a održavaju se u vrtićkom prostoru. Svojim radom pružamo podršku obitelji, razvijamo roditeljske kompetencije i doprinosimo razvoju lokalne društvene zajednice. Da li bi se odlučiti za Halloween kostim za mrvice, pripremiti svoj doručak, soba za ukrašavanje za Božić. Ana Prentašić, iz redova roditelja 5. Nakon podnošenja Zahtjeva na e-mail adresu roditelja šalje se aktivacijski e-mail s kojim roditelj može napraviti aktivaciju računa i pristupiti sadržaju oglasne ploče i fotogalerijama te na taj način pratiti aktivnosti u vrtiću. U igri male košarke, kuglani i binga naučili smo se zapisivati brojeve pogodaka dječaka i djevojčica te potom sve zbrojiti kako bi dobili pobjednika.

[Oglasi za posao inostranstvo dijaspora|Croatian dating app|Matorke hotline]






Oznake: jelovnik

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.