utorak, 14.04.2020.

LOGIKA

LOGIKA

Kao na ringišpilu, logika svakome stvara košmar zbog mišljenja, jer nikada ne nudi potpun odgovor.
Ako se djeca ne služe logikom, ne misle, dovoljan je dokaz zašto čovjek toliko brani dušu.
Zašto je ovisnost popularni izazov, iako štetno po zdravlje.
Preko 30 godina uporno istražujem život nas smrtnika i na temelju proste istine znam se služiti prirodnom inteligencijom.
Međutim, logika teorije osporava spoznaju.
Na taj način sve logično štetno po zdravlje, za većinu čovječanstva ne predstavlja realnu opasnost.
Svi smo manji ili veći ovisnici, čiste ili manje čiste duše, umni ili razumni, međutim većini nije stalo do prirodnog minimuma čistoće u svemu.

Mentalni ringišpil se ne zaustavlja, jer svatko sve čini zadovoljiti dušu. Usput znamo duševno nije zdravo, no privid ovisnika ne možeš spriječiti.
Ovisnici sami pronalaze načine za ublažavanje duševnih boli i bolesti, uvijek glupo jer ne rade na mijenjanju loših navika i odvikavanju od poroka, nego jačim lijekovima i drogama stimuliraju već aktivnu hipnozu.

Oni koji su negdje na pola u razumijevanju potrebe za očuvanje zdravlja, strahuju od prisutnog nasilja u svemu. Na drugoj strani težim ovisnicima godi nasilje, jer u tome vide izlaz iz bijede.

Naravno duševna bolest ne čeka i tako dan po dan, približi se i ono najgore, a možda nekome i najbolje.

Upravo zbog logike nekome je crno, jadno, bezizlazno, dok je drugome super. Tako je život majka razumnima, recimo bebama, dok je teret odraslima, upravo zbog loših navika koje se teško mijenjaju.

Zbog logike čovječanstva, odjednom socijalna bomba za čitav svijet. Tako smo prizvali covid19, kao početak realiziranja plana za novi svjetski poredak.

Svatko teži novcu i materijalnom bogatstvu, što je totalna besmislica, jer su u tome neki postali nedodirljivi, upravljaju svjetskom bankom. A čovjeku nikada nije dosta, jer nije u pitanju novac, nego zanimljive igre što se sve može njime uraditi.

To što je krenulo, svakako su bilioneri dobro razradili i neće odustati dok ne vide kraj igre.
I oni su obični smrtnici, samo što gomilom novca mogu raditi svašta, što običan radnik u tvornici ne može ni zamisliti.

Pitanje je prosto, da li čovječanstvo može spriječiti vladare iz sjene? Kako njihovo bogatstvo učiniti bezvrijednim?

Bez sumnje za stanje koje imamo, svatko od nas je mrvicu doprineo tome. Rješenje nepodnošljivog stanja upravo je povrat unazad, korak po korak i to da svaki pojedinac bude uključen u program čišćenja.

Pandemija covid19 stvara paniku, no njome nije ugrožena egzistencija, virusi žive samo kada imaju priliku. Znači, mnogo teže mjere tek predstoje. Vidite u medijima nitko nije spreman suprotstaviti se planu vrhuške. Tko malo razumije,
zna svi predsjednici država i vlade su pripremljeni za provođenje plana svjetske banke.
Za početak, navodno su svi humani, plaćaju nas dok ne radimo, no sasvim je jasno to nije održivo.

Bolje je prilagoditi se, odbaciti informacije jer su lažne, ne dramiti i poduzeti realne korake za mogući život bez novca i velegrada. To čemu smo svi težili, pokazuje se štetnim.

Naravno nisam nikakav pametnjaković, nego sjedim u sobi i hajde da se bar nečim zabavim.

Ne plašite se i ne prizivajte boga, jer sve dolazi od čovjeka. Priroda zemaljske kugle je neuništiva, bar u djelu izobilja za opstanak ljudske vrste.

Nije vrijeme za boga, nego za praktične mjere kako spriječiti luđake u suicidnim namjerama.

Vidite ni zdravstvo nema rješenje, jer za liječenje treba novac, upravo se sve negativno vrti oko toga.

Umjesto gledanja videa sa zapanjujućim sadržajem zbog napretka nano tehnologija, bolje pogledaj floru i faunu, netaknute prirodne ljepote.

Opasne su poruke i slike na društvenim mrežama, jer se time ne možeš smiriti, nego često budeš očajan kako netko ima sve a ti nemaš platiti račune i osnovne namirnice u supermarketu.

I loše ima dobru stranu. Upravo na djelu vidimo svi smo u jednom kaosu. U ovoj situaciji bolje je onima koji nemaju ništa, jer nemaju što izgubiti, a malo kruha za preživljavanje će nekako biti.

Milom ili silom, novac i luksuz moraju u zaborav, jer su potpune zablude.

Kako?

Svakako ne logično, ne od boga čovjeka, nego prostim razumom prirodnih potreba.

- 11:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.