četvrtak, 02.05.2019.

ČOVJEK I TIJELO

Red, čisto, preduvjet su sklada, mira i sloboda, doživljaja i znanja.

Krenimo redom.....

Rođenjem, tijelo bebe je hermetično. Prekidom pupčane vrpce otvaraju se rupe na tijelu, usta, nos, koža. Zrak kao duh, uvlači se u šupljine moćnog tijela i to je početak ovisnosti za energijom. Sledi mlijeko, voda i sve drugo što majke silom guraju bebama u usta.

U stvarnom tijelu od krvi i mesa, čistom, rađa se mentalni subjekt - budući čovjek sa imenom.

Mišljenje, svaki privid, općenito logika, osjećanja emocija, oduševljenja, pametovanje, mudrovanje, svjesnost, podsvijest, san, želje, pojmovi su za negativno djelovanje mentalnog subjekta. Subjekt (kalorije - energija) jačom gravitacijom blokira organizam i metabolizam. Krv postaje sluzava i spora. Štitnjača nedovoljno čisti krv, dotok svježeg kisika u mozak je usporen. Umjesto jasnog razumijevanja, počinje djelovanje uma.

Što učiniti?

Oživljavanje tijela se prirodno ponavlja. U zraku je malo kisika (u najboljem slučaju 6 %), što je nedovoljno. Zato služi živa voda (destilirana), stvarno 100 % tekući kisik, u smislu svih prirodnih elemenata u tragovima struktura iona. Čovjek namjerno vodik imenuje elementom, što nije točno, jer je vodik fizički vakuum, nevidljiva inteligentna moć, jednostavno slobodna sveprisutnost. Doživljajem realnosti svatko može postići takvu koncentraciju.

Kad god misliš, želiš, um isključuje muda, zato koncentracijom na regiju spolovila privlačiš krv i taj negativan potencijal može poslužiti za prirodno strujanje prema mozgu.

Dubljim disanjem na nos, zatvorenim ustima, pomažeš ponavljanje doživljaja i blokiranje logike. Hodanjem, fizički aktivno ubrzavaš krv i pomažeš lučenje eliksira, što je dovoljno za dovođenje karaktera u nulu, točnije mir u srcu. Kad god je loše, valja popiti živu vodu. Na taj način živi kisik oživi usporen organizam tijela.

Reći ćeš u ovom tekstu nema ničeg novog, međutim čovjek se time ne služi, njemu smeta jedno prostorno vrijeme i on sve čini da energijom izazove rascjep, a onda umišlja i želi one gluposti što želi i čega se stidi.

Za gluposti čovjek treba biti drogiran i zato guta mrtvo da taj proces ostvari.






- 20:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.