utorak, 26.03.2019.

PREDRASUDE

Kako se osloboditi predrasuda?

Veoma teško ili jednostavno, jer je u pitanju kompletna psihologija ili evolucija. Ako to odbaciš, jednostavno je, ako crve (izazivaju evoluciju ka smrti tijela) u organizmu nazivaš svjetlost duše, a prirodne promjene ne uvažavaš, onda je neizbježna materijalna ovisnost i sve negativno što iz toga proizilazi.

I kada čovjek spava, taj njegov subjekt (crvi u želucu i crijevima, duh i sve negativno), djeluje, a čovjek to famozno opisuje kao podsvijest ili svjetlost, zbog čega je njemu priroda mrak, ne prihvaća je u doživljaju, no za svaki slučaj materijalno ovisi od nje.

Bezobrazluk i mentalno nasilje logikom, pamet i svijest, vrijeme, mišljenje i uživanje (jednim imenom evolucija), direktno je sputavanje doživljaja i ponavljanje te inteligentne karike slobodnog života u cjelini.

Ova i jedina civilizacija, pri samom kraju ciklusa od 24 mlrd prostornog vremena (još 25 godina blesavog računanja vremena po mjesecu), zbog čovjeka i sve što ima veze s njim, ne može biti drugo do li teoretska pretpostavka, vjera, demagogija ili predrasuda.

Svakoga boli ona stvar da li ćeš kao pojedinac voditi računa o zdravlju, ili ćeš pojačavati inat, u smislu novih tehnologija, jer je cilj čovjeku da prirodu izobilja okameni ili pretvori u pepeo. Naravno to nasilje se prvo odnosi na ljudska bića, a čovjek to nije.

Razumnoj osobi svjetlost je dan i noć, zato danju radi, dok noć koristi za odmor. Čovjek čini suprotno. Vapi za energijom, tako da noć bude osvjetljena, a dan služi za spavanje. Zbog svega zlonamjernog što čini, čovjek se plaši od sutra, posebno noću. Zato bi noću uživao a danju spavao i time još više ubrzao evoluciju do smrti.

Bez krivca, no najgore je što čovjek sebe imenuje, "ja", netko je to glupo opisao kao sebstvo ili jastvo. Mentalna veza čovjeka je jedino moguća preko materijalne ovisnosti, točnije preko gutanja onoga što osjeća potrebu i želi.

Po rođenju tijelo buduće osobe može nastaviti jednostavan samorazvoj kao u trudnoći, na način razuma, prirodnog reda i biranja čistog.

Međutim izrodio se čovjek, cjepivo, odgoj kako ne treba, pubertet, škola, crkva, država, zakoni, teorija, govor jezikom, karijera, sistem vrijednosti i sve to konfuzna je logika, jako teško za prepoznavanje i još teže za odbaciti je.

Možeš li uopće shvatiti da svako slovo, riječ, rečenica, govor, slika, boja, kiselo, slatko, izazovno, sistem su mentalne logike, da slučajno um ne ustupi mjesto razumu, da slučajno živa hrana i živa voda (kao lužine) ne ubiju crve u organizmu i dalje nastaviš život kao fetus u trudnoći. Sve to u navodu predstavlja energiju, a ona samo ubija živo tijelo, izazivajući bol, bolest, rak i smrt.

Tko nešto razumije i prihvaća od ovoga, onda ne trebam više pisati bezvezne riječi.

- 20:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.