ponedjeljak, 25.03.2019.

VRIJEME

Kada činiš dobro, kao razumna osoba, vrijeme je svedeno na trenutak ponavljanja; doživljaja realnosti, volje, slobodu da znaš, mir, zdravlje, pozitivno. Trenutak vremena je kao slobodna nula, ne možeš od toga nešto dobiti, niti izgubiti.

U slučaju čovjeka, vrijeme je za njega stalni rizik, jer ovisi od uma subjektivne duše, od mentalne logike, od materijalne ovisnosti, od uživanja, pretjerivanja u svemu i svakako je njemu vrijeme faktor rizika.

A duša, blago rečeno to su CRVI u svakom obliku, bakterije, virusi, kalorije, duhovi, vanzemaljci i vape za nečim što se veoma brzo raspada u zatvorenom prostoru kao što je želudac i crijeva tijela. Zato čovjek kuha živu hranu, soli je, stavlja u nju začine, aditive i konezervanse, industrijski je obrađuje, sve slično kao što čini sa mrtvim sintetičkim lijekovima - drogama.

Čovjek je izrod, zato dijeli jednu ličnost i jedno prostorno vrijeme.

On je navodno svjestan i pametan, a kada pitaš čega, ponovo je odgovor logika, psiho - duševno umišljanje, nešto uvijek negativno.

E sada jedno naivno i pravo pitanje.
Može li beba po rođenju zadržati čisto tijelo uvijek? Upravo je to prirodan tok, red, zdravlje, vitalnost i dugovječnost.

Čime se to gubi?

Gutanjem mrtvih sadržaja, čista beba razvija um, točnije u njenom tijelu je sve više crva. Najviše ih je u pubertetu, čega prirodno ne treba biti.
Braneći idiotizam, duševno nasilje kroz materijalnu ovisnost, čovjek je osmislio logiku, teoriju pretpostavki, kulturu, jezik govora, jer njemu uvijek treba negativan potencijal, jača gravitaciona sila od živog tijela. Jedino tako može biti gazda, iako je samo gost ili parazit u nedužnom tijelu. Tu krivca nema, u pitanju je priroda elemenata i materijala, lako se pogriješi, teško se dovodiš u red i čisto.

Kako popraviti loše navike?

Pa eto, ako je vrijeme najveći rizik (izdvojeno od prostora mentalnom logikom, jer stvarno nije moguće), valja napraviti slobodnu revoluciju, točnije umjesto uma i osjećanja emocija, umjesto vremena mišljenja, očistiti tijelo od crva (živom vodom i živom hranom, sa izobiljem kisika) i crvi (um) neće djelovati, čovjek će biti uspavan, a dalji tok pripada doživljaju, trenutku i razumnoj osobi.
Jako je poznato, čovjek uživa u mrtvoj hrani, u pjenušcima, u svemu čime će crve zadovoljiti. Točnije crvima iznutra treba ugljični dioksid, jer ih kisik ubija.

Od crva u tijelu prvo se javi bol, a poslije to pređe u bolest, rak i smrt. A crvi kao crvi, boli njih ona stvar što će se sa njima dogoditi.
Naravno, čovjek priča o duši kao da se njome održava zdravlje, inače stvarno je suprotno, dušom uništiš tijelo i nema više.

Ako si toliki idiot, vjeruj u boga, nadaj se raju, uživaj u mrtvom, podnosi boli i bolesti.

Kako se urazumiti, kako znati?

Jednostavno prihvati trenutak, jer to nije vrijeme nego samo nula iz koje ono počinje, to je sloboda bez energije, bez informacija i gravitacije, međutim malo dalje negativno se brzo razvija. I tako, realnost prirodnih pojava jednako je pozitivno i negativno, međutim ljudsko biće (razumna osoba) može birati. Životinja i biljka ne mogu birati.

Što čovjek bira?

Uvijek mrtvo i negativno, tim prije što je mudro razvio demagogiju logikom, prihvaćeno od većine čovječanstva.













- 21:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.