nedjelja, 30.12.2018.

MOĆ I SILE

Jedno prostorno vrijeme možemo tumačiti na više načina.

Apsolutno i relativno,
stvarno i realno,
savršeno čisto i nečisto,
svjetlo i svijetlost,
nevidljivo i pojavno,
centar i periferija,
slobodno i ograničeno,
vakuum i energija,
vodik i elementi.

U svakom slučaju prostorno vrijeme je materijalno bez izuzetaka.

Zbog svoje mentalne subjektivnosti, čovjek dijeli ličnost (osobu) na tijelo i dušu. Zbog toga dijeli i prostorno vrijeme iako je uvijek bezuvjetno jedno i ne može se dijeliti.

Život u smislu postojanja svodi se na doživljaj (trenutak točke) i to je ujedno potpuno znanje.

Prostorno vrijeme kao cjelinu možemo predstaviti kuglom sa centrom (nultom točkom - izvor u svakom smislu) i periferijom.

Sklad se postiže čistoćom. Pri tome je neizbježan početak i zatvaranje kruga, u smislu putovanja ili trajanja, oblikovanja ili poluraspad.

Nevidljiva moć kao prostorno svjetlo i svijetlost vremenskih pojava, neizbježno se usklađuju brzinom informacija ili energije.

Svakoj osobi preostaje jedino da se prepusti doživljaju realnosti. Tako nevidljivo stvarno istinski podudarno realnom.
Možda to shvatiš na primjeru osobe pred ogledalom i slike u ogledalu.
Temeljem doživljaja stvarno znaš realno. Time isključuješ um i vjeru u postojanje tajne materije, jer nema privida, razumiješ i razlikuješ jasno.

Taštinom, zakonima, vjerom, teorijom pretpostavki, čovjek je usavršio logiku misli i govora. Doživljaj, istina i realnost smetaju zato je stvarno isključio. Tako sve predstavlja tajnom materijom i relativnim.

Lako je analizirati svaku pojavu, jer su elementarne i materijalne, međutim ako ideš logikom duha, osjetiš mučenje i boli.

Bez obzira u kakvom si stanju, problemima ili osjećaš neprijatne emocije, možeš sebi pomoći jednostavno ako organizmu tijela prepustiš da povrati mir. Drugim riječima radi se o predaji moći iznutra, čime počinje eliksir, jasnoća razuma, volja i mir srca.
Mir srca se odnosi na cijeli organizam, na sve stanice tijela. Na neki način shvati to kao biološku libelu, nultu točku, koncentraciju ili slobodu.

Najgore je što čovjek maskira čisto jer brani logiku.

Nema logike u prirodi gdje sile djeluju i promjene se dešavaju realno. Biljka opstaje dok ostvaruje fotosintezu. U toploj vodi mora preko 30 stupnjeva C korali umiru.

Životinje same sebi oduzmu život kada se ne mogu braniti od parazita.

Čovjek je izuzetak jer manipulira, može sebi ugoditi, popraviti stanje ili se uništiti. Razum ne oduzima osobi prirodno pravo da tijelom postoji dok zna za čisto i red.
Čovjek to tumači rajem u zagrobnom životu.

Priču valja prekinuti jer jer logika ne služi analizi realnih činjenica, nego svijesti uma. Čitaj, božja volja mora ostati, tajna materija također.
Mislima nikada neće biti jasno ni slobode. To i jest nekakav krug, međutim u slučaju čovjeka, on to izvodi primitivno kao duševni ovisnik.
Čovjek sve čini negativno i na kraju tumači da to čini zbog evolucije i uživanja u raju.

Nema smisla nekome tumačiti nešto o životu, ako on brani mišljenje, kako svoje tako i od priznatih autoriteta demagogije logikom uma.

Time što stvara neprirodne pojave (plastiku, staklo, beton, silom miješa elemente), čovjek misli da je pametan, međutim to istinski nema veze sa doživljajem realnosti, prirodnoj moći i potrebama.

Sutra je nova godina, što nema nikakve veze sa rotiranjem Zemlje u prostornom vremenu, nego je računanje po mjesecu od strukture helija (duh Zemlje).














- 16:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.