utorak, 13.03.2018.


Psihologija je crna magija, crna rupa, tama, tajna materija, primitivizam zbog materijalne ovisnosti.



Čovjek misli da od života i prirodne realnosti nema nikakve koristi. Zato se upušta u igru na sreću, no takva glupost na razini je ruskog ruleta.

Njemu se čini da će nadmudriti promjene u prostornom vremenu. Od prvog i svakog gutanja zraka, tekućine, hrane, informacije, već je pokrenuo problem. Organizam je isključivo funkcionalan za metabolizam slobodnog oživljavanja tijela.
Tu nema mjesta za gluposti čovjeka čime uživa.

Umjesto optimalnog reda, čovjek koristi tijelo za nečiste radnje. Psihološkom konfuzijom on je izgubljen kao guska u magli.
Iako je dan njemu je tama pred očima, jer želi nešto iz univerzuma čega nema u njegovoj blizini.

Država bira filozofe i akademce da dubljom teoretskom demagogijom stalno drže čovjeka u šarenim lažima, na način da on bude kriv za sve. Sve je to banda perverznih ovisnika, primitivaca i nasilnika.

Gdje god može nešto ugrabiti, čovjek će rado učiniti, međutim pitanje je gdje će sve to smjestiti.

Poznato je, većinski u društvu su ovisnici i služe se psihologijom. Vjernici su i moralisti samo od pameti i svijesti da budu među jačima u karijeri. Ima i onih što žrtvuju zdravlje zbog slijepe genijalnosti.

Na svakoj razini um je crna magija. Čovjek gazi i preko dječje čistoće. Onda se nameće pitanje čime privući njegovu pažnju da poželi razum umjesto duševne ograničenosti?

Ponovo treba autoritet, da bi čovjek imao od čega ukrasti novo. Naviknut na ovisnost i sebičnost, čovjek najbolje zna lagati i krasti.

Džabe znam put do svakog odgovora ako nisam autoritet.
Potrebna je većina da se počisti loše.






















- 16:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.