utorak, 11.10.2016.

TKO SAM

Stvarno i realno imaš pojavu, zato se pitanje "tko si" odnosi na mentalni subjekt, na čovjeka po imenu i svim onim etiketama čime se predstavlja.
A ti već trebaš razlikovati što je tijelo sa stanicama od krvi i mesa, u odnosu na sve drugo čime se puniš, bilo da je hrana u pitanju, bilo od čitanja, oduševljenja, od vjerovanja, od LOGIČNO što je ništavno, ne postoji, umisliš nešto i to vrtiš kao film.
Zato često pišem o NULI, o neutralnom informatičkom stanju, jer samo tada jasno znaš, kao što libelom poravnaš svaku plohu i sve strane dovedeš u jednu ravan. Sve numeričke perspektive brojeva uskladiš nulom. Nula služi promatraču kao što mozak zna upravljati organizmom, kao što žirokompas upravlja prekooceanskim brodom ili avion. Upravo u živom tijelu krv zna put do svake stanice, a limfa još potpuno pomaže, jer ne postoji točka u tijelu koju ne dodiruje.
Po teoriji sve je komplicirano namjerno. Uživo je to prirodna inspiracija voljom bez problema.

Dijete ne pitaš "tko si" jer već znaš ne ponaša se materijalistički.

Za čovjeka znaš da mijenja karakter, da ima mišljenje, da je pod maskom i zato obrazlaže "ja sam taj i taj"....

Međutim mišljenje čovjeka je laž, logično drugima, no on stvarno ne otkriva svoje stanje nutrine, niti želje. U svakom trenutku energija napada osjetljive živce, zato čovjek misli kao kameleon kada mijenja boju.
- 21:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.