subota, 06.09.2014.

ZNANJE

ZNANJE
Vitalno fizičko tijelo zdrave osobe od krvi, limfe, mekih i tvrdih tkiva, stvarno je sklad u radu organa, njihovih funkcija, do najosjetljivijih živaca i stanica, do najsitnije točke koja pojavno tijelo veže za inteligenciju izvora. Sve to iznutra informatički prati opažanja pet osjetila na površini tijela.
Prazno tijelo samo je sebi jedan jasan doživljaj, običnom percepcijom svakog trenutka u točki.
Tijelo s punjenjem ima problem i misli ga, onako kako taj sadržaj djeluje na krv i limfu, na red jer se poluraspada.
Tijelo fizički logično razumije sve informacije slika opažanja prirode.
Punjenje stvara negativnu sliku u vidu magle zbog čega slike opažanja iznutra nisu jasne, zato ih stvoreni subjekt mentalno misli iz psihe, no to nije realno niti stvarno.
Recimo tijelo zdrave bebe po rođenju za sebe nije mentalno JA, nego svakog trenutka stvaran doživljaj. Tako nešto odrasla osoba ne može, jer ne vodi računa o čistoći materije tijela, iako se samo sjajem do svijetlosti može spoznati i ostvariti.
Nepoznato kao što su teoretske pretpostavke, metafizika psihologijom, vjera, duh, pamet, svijest, nemaju nikakve veze s čistim razumom i slobodnim znanjem od budnosti i opažanjem osjetila.
Tko govori o osjećanjima, energiji, tajni, tko koristi slobodno mišljenje umjesto volje, taj svakako nema zdravo vitalno tijelo niti čistu krvnu sliku, nego je mršav ili debeo onoliko koliko uživa u materiji bez znanja.
Nije moguće život uživati, jer je savršena materijalna kreacija.
Ako si ti duša koja najviše želi uživati, svakako si promašio život, zato misliš i vjeruješ u tajno čudo koje će ti možda pomoći. A to možda nije ništa stvarno i zato si jadnik bez obzira na mladost koju ne slijediš.
Ne može ti pomoći sunce, ne može ti pomoći tijelo, ali zato vjeruješ da ti novac i droga mogu pomoći, ma nemoj, blago mami što te rodila, toliko si pametan, da se njoj više ne živi od tvojih gluposti i nasilja.

- 14:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.