četvrtak, 19.06.2014.

SJAJ

SJAJ
Lickaš se na svaki način, trošiš vrijeme, novac, nisi zadovoljan sobom, jer ne razumiješ doživljaj iznutra kao iskustvo logičnog znanja.
Fali ti ljubav, fali ti sjaj, a ti i dalje misliš i želiš uživati kako si navikao do sada.
Daj malo oslobodi se sebičnosti i navike da gutaš svašta, uživaš u punjenju organizma sadržajima za koje znaš da su već mrtvi ili orgazmom u seksu, koji je uvijek ograničeno znanje i primitivno ponašanje, grešnika koji se mora sramiti zbog toga i skrivati od drugih.
Recimo da li bi dao djeci sve u čemu ti uživaš?
Svakako ne bi dao, no i ti si dijete svojih roditelja, prirode, materije.
Tebi je svakako potreban red, razum i logično znanje potrebno da ne misliš, nego da opažaš i analiziraš logično.
Već znaš od čega je moguć sjaj, ako je nešto glatko kao ogledalo, ali u njemu je svaka slika mrtva.
Sjaj na vodi je nešto drugo i živo, posebno ako je voda bistra. Još ako je voda bistra, čista i živa kao destilirana, sjaj je savršen.
Ako piješ živu vodu, tvoja krv zrači i tek tada razumiješ sve. Ujedno imaš prirodan karakter i imunitet limfe.
Ako ne znaš što je slobodan gen u krvi, znaš što je volja u svakom trenutku, zato dopusti sebi da budeš čist samo radi volje.
Većina ljudi uživa u nečemu, ali svako to uživanje primitivno završi.
Nameće se potreba da uopće ne uživaš u životu.
Ako trebaš uživati, biraj čisto, sjaj, moć, inteligentno, da nije sila energije, niti snaga koja ti može pokvariti red mira.
Pun želudac nije znanje, jer je živom organizmu potrebna čista krv, da bolje i brže struji do svake stanice. Ako krv ne stiže na vrijeme, stanice umiru, a onda ni tebe neće biti u životu.
Ideš u crkvu radi osjećanja, ali ne razumiješ da su to posebno primitivne emocije i sila energije od koje blijediš. Ljudskom biću je potreban doživljaj i razum, a ne osjećanja tajne koja te čini idiotom u bogomolji od kamena ili betona.
Meditiraš i budiš svijest, tako što napuštaš vlastito tijelo. Pošto si tako svjestan, za mene si samo kreten, jer sam godinama upražnjavao takve gluposti.
Stalno navodiš tuđa mišljenja i pretpostavke što će biti sutra, jer se plašiš tajne, ali uopće nemaš strah kada gutaš mrtvu hranu. Drugim riječima, sebičan si i ovisan od primitivnog uživanja u nečemu, što nije zdravo, bez razuma organizma iz svake stanice koja se oglasi preko krvi i od toga imaš volju.
Uživaš u grču spolovila, kada se zgrči tvoj mozak i organizam stvori orgazam tijela, izbacivanjem sperme muškarca ili žutim tijelom žene.
A onda te strah zašto nisi odlučan, zašto si osjetljiv emocionalno, zašto te lako napadaju virusi.
Sjaj je nešto što ne košta, ali prirodno štiti običnom čistoćom i to je inteligencija čiste svijetlosti.
Umjesto toga ti se odlučuješ za mrtvo punjenje i sranje na kraju, zbog čega se ne možeš izražavati otvoreno, jer je ipak svako uživanje sramno.
Kulturan čovjek je jako sebičan i pokvaren, posebno u odgoju djece, kada i njih podučava uživanju.
Sve to samo je ograničeno znanje, bez razuma i logike uz misli da je život neka nedodirljiva tajna i možeš joj se približiti kad se prejedeš, kad popiješ alkohol, uzmeš težu drogu ili se slomiš u seksu.
Mnogi se slome osjećanjem emocija zbog vjere, a neki su ograničeni zbog morala i taštine.
Na kraju nitko nema pravu ovisnost od sunca, jer skoro nitko ne prati dan i noć kao biljke fotosintezom ili životinje instinktom samoodržanja.
Misli, misli i nikada kraja, jer je to kazna zašto nemaš jasnu misao, kao što motor ima iskru na svjećici.

- 05:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.