Severina (pevačica) — Vikipedija, slobodna enciklopedija - Susret s djevojkom

utorak , 25.12.2018.










Click here: Severina (pevačica) — Vikipedija, slobodna enciklopedija






Turneja je počela koncertom u 23. Šta je nekome neukusno ne mora da čita, ali brisati jer je neukusno i nema veze sa Severininom karijerom-e to već nema veze. Među najvažnije razloge treba ubrojati teritorijalnu usitnjenost i nedostatak koordinacije u razvoju među pojedinim gradovima u aglomeraciji, koji su potpuno neplanski postali deo nove gradske celine.



Severina (pevačica) — Vikipedija, slobodna enciklopedija

Gradnja je započeta iako nisu bila obezbeđena sva finansijska sredstva. Gradnja je započeta iako nisu bila obezbeđena sva finansijska sredstva.



Severina (pevačica) — Vikipedija, slobodna enciklopedija

- Kulturnu hroniku grada Splita ispisuju brojni poslenici - poštovaoci srpske knjige i novina.



Severina (pevačica) — Vikipedija, slobodna enciklopedija

Ovo je enciklopedija, ne novinski članak. Prilagodite stil pisanja tome. I da, potpisivanje na strani za razgovor nije loše. CEST Preradila sam deo o tzv. Potpuno je netačno taj snimak nazivati porićem kada nije bio sniman u te svrhe. Pornići se snimaju u komercijalne svrhe, što je i malom detetu jasno da to nije slučaj sa ovim snimkom. CEST Da li je STVARNO neophodan ovaj deo o tom nesrećnom filmu? To je toliko degutantno da nemam reči. Mislim da se tim stvarima bave tabloidi, a ne Vikipedija. CEST Dodala sam deo o karijeri, ono što u stvari TREBA da stoji u jednom Viki članku, međutim, nalepnicu ostavljam zbog drugog dela. Premeštam je na drugi deo. Mislim da te stvari nisu za enciklopediju, vec za zutu stampu. CEST Ovo još uvek nije enciklopedijski članak. CEST Uklonila sam nalepnicu sredjivanja iz prostog razloga sto nije objasnio sta to treva da se sredjuje. Kad bude objasnio, onda nalepnica moze da stoji. Hanskg je izgleda otvorio racun samo da bi lupio tu nalepnicu. Kad se bude vratio i objasnio sta to treba da se sredjuje, moze i da nalepi nelepnicu. Bez objasnjenja, nema ni nalepnice. CET Taj film što je procureo u javnost je doprineo njenoj popularnosti, i to nije uopšte sramota da stoji u vikipedijskom članku u podnaslovu Lični život ili Kontroverze. Stoji i na engleskoj i na hrvatskoj vikipediji. Šta je nekome neukusno ne mora da čita, ali brisati jer je neukusno i nema veze sa Severininom karijerom-e to već nema veze. I te kako ima veze sa njenom karijerom. Da vas podsetim da imamo na srpskoj vikipedija članak koji se zove Kurac. CEST Je l ima nečeg lošeg ili skandaloznog u tome snimku? Ljudi su se seksali. Kao da to ne rade i ostali ljudi. Ajde, molim vas, neka neko obrazloži koliko je taj film doprineo Severininoj popularnosti. Iz gore navedenog komentara stičem utisak da se Severina ničim drugim nije mogla proslaviti sem tim snimkom.



LUNA - Ti Nisi Kao Drugi - (Official Video 2007)
Zbog toga je već. Jedan od prvih darodavaca tog splitskog hrama bio je književnik Branislav Nušić. Bio je progonitelj , a sebe je smatrao. Stoji i na engleskoj i na hrvatskoj vikipediji. Posle uspešnog albuma, kreće na veliku regionalnu koja će posetiti zemlje zapadnog Balkana. Značajnije naseljavanje Dioklecijanove palate započelo je verovatno od , u vreme prvih - provala. Na sredozemnu klimu utiču i lokalni, sezonski vetrovi. Dalmatinski kalendar nabavili su 1870. Ali uspešno ih je odbranio advokat Ignjat Bakotić 1888. Prosečna godišnja temperatura je 15,7 °C.

[Poznanstva vinkovci|Osobni kontakti vinkovci|Lekovito bilje: Rotkva]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.