Krv tijekom spolnog odnosa - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

SUKRVICA NAKON SPOLNOG ODNOSA










Click here: Krv tijekom spolnog odnosa






Izaziva i kod muškaraca i žena svrbež i sirasti iscjedak gust i bez mirisa. Moguće ih je odstraniti, no postoje i druge novije tehnike s kojima je moguće smanjiti ih, na taj način da im se zaustavi dovod krvi. A ako sumnjate da vaše krvarenje nije posljedica nedovoljne vlažnosti, svakako se javite svom ginekologu! Recorded by the British Institute of Radiology www.



krv tijekom spolnog odnosa

I vise ne znam kod koga da idem. Kako sam zakazala kompletan pregled kod svojeg ginekologa tek 26.



krv tijekom spolnog odnosa

krvarenje nakon spolnog odnosa - Međutim, čak i ako nemaju simptome, još uvijek mogu prenijeti infekciju. Okosnica gotovo velikog dijela ženskog života je menstruacija.



krv tijekom spolnog odnosa

Imam 29 godina i rodila sam prije 3 godine. Prije godinu dana radila sam papa test i briseve na klamidiju, sve je bilo ok. Nedavno mi se dogodilo krvarenje samo za vrijeme odnosa. Mislila sam da je počela menstruacija ali ispostavilo se da nije. Dobila sam menstruaciju par dana poslije i stalno imam redovite cikluse u trajanju od 6 dana. Problem je u tome što sam neki dan imala opet spolni odnos i opet je bilo krvi samo za vrijeme odnosa. Nemam neke bolove, samo me jajnik malo probada u zadnje vrijeme ali ništa strašno. Naručena sam na pregled ali samo crne su mi misli u glavi pa ako bi mi mogli dati par primjera zašto se to događa. Bez pregleda se neće moći kazati što bi bio uzrok krvarenja nakon spolnog odnosa. Najjednostavnija je da ukoliko je spolni odnos grublji, temperamentniji, može doći do male povrede na sluznici spolovila ili rodnice, nakon čega uslijedi krvarenje koje traje kratko — naime pod utjecajem spolnog uzbuđenja prokrvljenost u predjelu zdjelice izrazito poraste tako da već i najmanja i najsitnija povreda, odnosno naprslina u sluznici može krvariti što već nakon oko pola sata prestaje i tada se obično sve i smiri. Do drugog dana se pregledom više ne mora niti vidjeti. Naravno, veće povrede što povremeno doživimo mogu uzrokovati i veća i dugotrajnija krvarenja, no toga prema Vašem opisu nema. Druga je mogućnost da postoji neka promjena na vratu maternice to je dio maternice koji je u rodnici. Za to je potrebno učiniti pregled i PAPA test. Treća je mogućost da postoji poremećaj u radu jajnika, čega ne morate biti svjesni. Ukoliko ta produkcija nije pravilna, niti sluznica ima pravilnu strukturu, kod spolnog odnosa može doći da krvarenja jer se maternica pod utjecajem spolnog uzbuđenja kontrahira poput trudova što Vi ne osjećate tako! Sve u svemu, ne mislim da se radi o nečemu opasnom. No, morate učiniti ginekološki i ultrazvučni pregled te će se moći dati potpunije tumačenje i preporuke za dalje.



Povećanje penisa - prirodno povećanje spolnog organa - kako povećati spolni organ?
Nažalost, virus se nalazi ne samo u promenama koje smo otklonili, već i u delovim kože i sluzokože gde se još nisu formirali kondilomi kao takvi. Stidne uši se prenosi bliskim tjelesnim kontaktom, pogotovo za vrijeme seksa. To dovodi do nižeg krvnog tlaka, isušivanja kože i bržeg starenja, stvaranja celulita i nastajanja mokraćnih kamenaca. U 70% slučajeva disfunkcionalna krvarenja prate anovulatorni ciklusi ne dolazi do oslobađanja jajne ćelije iz jajnika, odnosno ovulacije, pa krvarenje postaje vremenski i količinski nepredvidivo. Srdacan pozdrav Vas Analife. Za olakšavanje simptoma mogu se uzimati lijekovi kao što su antidepresivi, antikonvulzivi lijekovi protiv grčeva mišića , blokade živaca, interferon, biofeedback povratna sprega i promjene prehrambenih navika. Mogući uzrok: Nedovoljna vlažnost vagine. Uvijek je pritom potrebno utvrditi postoje li tumori bilo gdje u mokraćnom traktu bubreg, mokraćovod, mokraćni mjehur, prostata kod muškaraca starijih od 45 godina, testisi-kod mlađih muškaraca do 40 godina. Na žalost, ne postoji određeni lijek koji bi mogao izliječiti vulvodiniju, ali postoji određeni tretmani s kojima se simptomi mogu smanjiti. Posle 24 nedelje trudnoće radi se i Color Doppler posteljice zbog toga što ako se radi ranije u trudnoći, može dovesti do zabune, jer krvni sudovi uterina se šire sve do 22-23 nedelje, tek posle toga je merodavan rezultat. Sledeceg dana i svaki naredni imam bolove u donjem delu stomaka.

[Instaliraj badoo|Chat stranice za upoznavanje|Kako zaraditi na youtubeu]






Oznake: krvarenje, nakon, spolnog, odnosa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.