Comments are like crack (feed the addiction :)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Honestly, I don't give a fuck who
hates me.





Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (2)
Rujan 2007 (2)

Your JEALOUSY is my energy… Ever wonder why I’m so HYPER??

daily.dosage.:


» Bubu «
» Hilary fan «
» Tea «

Online lover/s
Hits:

26.09.2007. [srijeda] 13:58

I'm.FeeLinG.YuMMy.HeaD.tO.ToE.

Okaii...Prehlađena sam.Haha,znam...Finally je počela škola i ekipa se našla i sve je na mjestu.I prve ocjene su sletjele u imenik.I par neopravdanih koje je precijenjena razrednica opravdala jer zna da ćemo još kasniti na satove i markirati.



Zaljubljena sam XD ne znam na koju foru al nema veze.I zbog te zaljubljenosti se stalno smijem.A kada se smijem predugo počnem kašljat i gušit se.Ispravak gore navedene rečenice:'I zbog te zaljubljenosti se stalno gušim.' da ne bi ispalo da ti lažem ;) moram se baciti na lektiru...a ne da mi se...i trebala bi do doktora da mi da neki lijekić...predpostavljaš da mi se i to ne da.Dobro predpostavljaš.Ali mogla bi onda i do birca skoknut o.o ali nebi ostala preeeedugooo..A-a! Ostala bi tek tolko da si zapalim jednu i vidim ekipu.Aha.Ali znam ja sebe.Ostala bi tamo cijelu večer.E idem pisat lektiru pa do doktora pa u birc.Hmmm..Mislim da ću usput nešto i prigrist...Razred je zasad okk...Vidit ćemo još...I like it for now....
Dođi mi na noć, dođi mi na dan X3 [5] - #




01.09.2007. [subota] 16:44

Love don't let me go :)

At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men at war with good, and some are good struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes all you need is one.
Dođi mi na noć, dođi mi na dan X3 [0] - #




Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.