Sexy slike za rođendan - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!










Click here: Sexy slike za rođendan






Pozvao sam par svojih najboljih prijatelja da mi pomognu oko sređivanja i pripreme kuće kako bi bilo sve oke. Možeš imati fantastičan rođendan, samo treba pripremiti najbolju zabavu.. Rođendanske pozadine imaju lijepe slike i poruke kojima ćete slavljaniku uljepšati dan. Na svoj poseban dan, želim pokupiti cvijeće, popiti čaj, i provesti vrijeme ležerno.



sexy slike za rođendan

Reci: Želim imati najbolji rođendan!! Sretan ti rođendan dragi prijatelju.



sexy slike za rođendan

Šaljive poruke - Počeo sam da joj trljam klitoris malo sam ga jezikom obrađivao gurao joj prste i trljao jako brzoo bila je gotovo izludila od napaljenosti, ubrzo je svršila po pločicama i nakvasila pločice svojim sokovima. Želim vam sve velike stvari u životu, nadam se da će ovaj dan vama donijeti dodatni udio svega što čini najsretniji slavljenik.



sexy slike za rođendan

Svake godine na ovaj dan tvoji roditelji proklinju rodu. Nemoj me voleti mnogo. Voli me malo ali zauvek... Želim ti da me se nikad ne otarasiš i da više ne kasniš. Opet ti je rodjendan? Ne želim da te kritikujem, ali zar ne misliš da ti je prešlo u naviku? Puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre finansije, sex bez reklamacije i što manje sekiracije. Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovek je rođen da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći..... Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkas u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Ti si moja SMS ljubav dok nas kredit ili baterija ne rastave! Ja sam maji civ u tvom tejefonu. Došao sam putem pojuke da ti kažem da te puno vojim. Ako ti meni ne kažeš isto - poješću i tebe i tvoj tejefon! Mobilni pretplatnik trenutno nije normalan. Potpuno je poludeo za vama! Sunce pada, vetar sija, kiša duva, vrapci laju pa ja te volim BABY... Da te vodim na planinu - smrznuceš se. Da te vodim na skijanje - slomićeš se. Da te vodim u šumu - izgubićeš se. Ma hajdemo mi u moj krevet, prilagodićeš se... Ti si privlačan, šarmantan, pametan, neodoljiv, zgodan, osećajan, sexy i... Ups, pogrešila sam broj - izvini! Nego, dosta o meni, kako si mi ti? Ti si moje zlato, ti si moje srebro, vidim li te s drugom slomiću ti rebro!!! Dok noć tiho pada, vetar nežno piri, želim ti laku noć i neka te čuvaju vampiri, Drakula i Nosferatu nek se s tobom slade, kad spavaš bez mene moj slatki gade. Ponekad mislim na tebe, ponekad mislim da te volim... Stalno mislim na tebe, previše te želim i najviše te volim! Policija traži jednu osobu, posebnu, lepu, pametnu, duhovitu, šarmantnu i veoma sexy. Ne boj se tebi ne mogu ništa, samo mi reci gde JA da se sakrijem!! Ljubav je kao kad se upiškiš... Volim your eyes, zato sto su very nice, malkice look at me, posle toga dont forget me. Srce mi tik-tak for you, zato sto ja love you! Poljupci su jezik ljubavi. Dođi da se ispričamo! Veruješ li u ljubav na prvi pogled ili da se jos jednom prošetam ispred tebe? Volim te kao sto skitnica voli da skita, kao što sanjar voli da sanja, kao što pjesnik voli da piše! A sada mi reci da li te iko veleo više? Vidiš da sam prolupao zbog tebe?! Dragi korisniče, obaveštavamo vas da vaše srce možete dopuniti sa milion poljubaca! Uplatu možete izvršiti kod vlasnika kartice od kojeg ste primili obaveštenje! Mislim na tebe, želim samo tebe, hoću samo tebe, ne mogu bez tebe, venem bez tebe, gladujem bez tebe, volim samo tebe! Sta ja tu mogu?! Ne može mi niko nista! ALAM OLADUB ET MILOV!!! Prognoza vremena: Meteorolozi za sutra najavljuju kišu poljubaca uz povremeno duvanje u vrat, sa temperaturom 39. Zbog jedne gluposti smo se rastali neka se dogodi još jedna glupost pa da ponovo budemo zajedno!



Happy Birthday Card from (Sexy Underwear Models)
Lizao sam sisao, mazio je po vratu rukama, grickao je, a moja rampa se dizala. Vaše Odbaci jedra na svoj rođendan. Moja ljepota i sreća vas okružuju, ne samo na svoj poseban dan, nego i onome danu kada se ne-nadate. Ako ti meni ne kažeš isto - poješću i tebe i tvoj tejefon! Život može osvijetliti svoj put te radost kojom prolazite ali svoje snove možete predočiti! Za tobom da se svi okreću ptice na rame da ti sleću da ti se na glavu pokake da imaš trapave korake ljubav svake prestupne godine da nemaš mira od rodbine Takav je životni krug ti si mi najbolji drug Srećan ti rodjendan! Kao što ste gledali naprijed do sutra, mogu svoje najdublje nade i snove za vas! Da imaš bezbroj petica da postaneš prava svetica Da uradiš još dve tetovaže da nemaš više one gnjavaže da ti se sve kockice slože hajd pomozi Bože Srećan ti rodjendan! Čime da te razveselim večeras?

[Sexpoze|Ljubavni-sastanak.com: Ljubavni Sastanak Upoznavanje|Ljubavni kontakti hr]






Oznake: Ovih, 7, poruka, svaki, muškarac, eli, da, dobiješ, od, devojke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.