antiblogovski

nedjelja, 16.07.2006.

BUAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!! VENDETTA!!!!

" In 20 years we'll talk to our grandchildren about some club named Juventus that excisted a long, long time ago..." - unknown Roma supporter.

Dobro, znam da se to neće dogoditi, ali Stara Kurva je izbačena u serie B sa -30 bodova! YES! Milslio sam da ce onaj post o Sp-u biti zadnji, ali ovo se ne smije propustiti!! JUVE DRUGOLIGAŠ!
Krali su od lopova i sad su popušili....buahahaha!!! odoh na more, ajd.
- 16:09 - Komentari (6) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 10.07.2006.

CAMPIONI DEL MONDO!!!

Evo nek ovo bude zadnji post! Italija je osvojila ( pogodih od početka ), ispali su svi ti žongleri Španjolci, Portugalci, Brazilci itd...ENGLEZI!!!hahaha........i pobijedili su majstori prevare, podvale, golova u 90-toj, mafija itd...i sve je na kraju nevažno jer su sad prvaci svijeta i sljedeće 4 godine im svi mogu ....znate šta. FORZA ITALIA!!!!
- 01:15 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 02.07.2006.

VESELIH LI VIJESTI

Dosada čini svoje pa moram malo tipkat o...nečemu. Svjetsko se bliži kraju i moj listić koji sam uplatio prije početka ( Italija svjetski prvak ) se još uvijek drži. Azzuri će, nadam se, i osvojit to prvenstvo i tako zajebat bahate Brazilce. U polufinalu su 4 europske ekipe, haha! YES! Ameri su ispali odmah , kad i danas Englezi i njihova sveta krava - Kraljica! Beckham je danas plakao, što kod mene izaziva nesagledivu sreću. Japanci još moraju shvatiti što je to zapravo nogomet, i da se bit života mora doživit a ne uslikat na fotoaparatu itd... Dosta o nogometu. ipak....FORZA MAGICO MILAN!
Alx Rose je fašist, Štulić je jednostavno nanadjebiv u tekstovima al ga ovi primitivci ne kontaju ( bolje je slušat Poison....američki narodnjak), Stefanovski je bolji od Satriania( ako se tako piše) ali je Balkanac a titula najboljeg ipak mora u SAD( nemojte smetnut s uma da su oni najbolji u svemu...) Koncert Stonesa mi je otkazan, i taman kad sam planirao kako ću otići u Beč da ih vidim, uleti mi rok iz glupe logike na koji moram ici jer to nisam polozio vec 1.5 godinu. Logika je jebena stvar i ako možete izbjegnite to.
Nadalje, slijedi, sljedeće vrijedno spomena jest...Zasto Stanićka nema ništa na blogu????????
- 01:46 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>