Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

nedjelja, 02.08.2009.

Simone se je udalaaaaa... awwwww... <3<3

BILD.de

Photobucket

Simone i Gordon Trumper (37) su se jučer poslijepodne vjenčai nakon 12-ogodišnje veze! Vjenčanje se je održalo na plaži sjeverno od Gohlener-a! Poslije obreda, svi su otišli na zabavu u hotel 'Hanseatic'.... i ono najvažnije... aaa... tamo su im Tom i bill izveli vjenčanu pjesmuuu!!!!

Ajme ja bi sve dala da mogu vidjet taj videoo!! Awwww... kak su bili obučeni??? Đizss.. ja ću umrijet od znatiželje.. al se moramo pomirit s tim da to nikad niti ne bude izašlo na vidjelo.. sumnjam da je neko njih na vjenčanju snimao i odmah poslije to otišao stavit na you tube...xDD

Photobucket

I evo tog hotela.. (lijepo je..)

Photobucket Photobucket Photobucket


Tokio Hotel Street Team Day - CROATIA

I treći put za redom otkad postojimo kao fan club, bliži nam se datum 15.8., datum izlaska Durch Den Monsun pjesme. Naravno, to treba proslaviti!
Ovo bi nam bila treća godina za redom da se taj datum slavi u Hrvatskoj. Mogli bismo reći da je to već postala tradicija!

U interesu nam je da se što više fanova odazove jer opet želimo pokazati koliko nas je!
Hvala svima koji će se odazvati.

Također, molila bih sve koji bi željeli organizirati Street Team Day u svome gradu da se jave na e-mail adresu debb1503@hotmail.com kako bi dobili sve popratne informacije.

Datum ćete znati najkasnije 8.8.2009.

copy: NEWS BLOG

*za datum koji vam najbolje odgovara možete glasati na NEWS BLOGU


i to bi bilo svee... :))
pusaaa

- 19:53 - Komentari (11) - Isprintaj - #