Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

srijeda, 29.04.2009.

Nova Fan Akcija... Tom i Bill napokon progovorili o svemu=)))

Nova fan akcija. VELIKI DOWNLOAD DAN na iTunes
U znak potpore Tomu i cijelom Tokio Hotelu organizira se veliki download dan pjesme An Deiner Seite ( Ich Bin Da ) na iTunes. Više o tome OVDJE





BRAVO.de - BLIZANCI PROGOVORILI!!! (copy: News Blog)

Tom progovara o ludoj djevojačkoj bandi koja proganja band:
"Ovo više nije zabavno!!"

Ništa više nije zabavno!
Tokio Hotel strahuju za svoju obitelj.
Ekskluzivno za Bravo, Bill i Tom razgovaraju o djevojačkoj bandi koja ih uhodi!
Tokio Hotel su zarobljeni od strane zamaskirane bande!

Više od pola godine Billa (19), Toma (19), Gustava (21) i Georga (22), njihove obitelji i prijatelje prati grupa Francuskih djevojaka koje se nazivaju "les afghanes on tour". Vrjeđaju ih, prijete im i napadaju ih!
"Ja sam otišao tako daleko da sam prošlog tjedna"
Tom je izgubio kontrolu na Hamburškoj benziskoj stanici i udario 21godišnju članicu bande Perrine.D u lice.
Sada Kaulitz blizanci Bill i Tom prvi puta razgovaraju o tome što se dogodilo: "Mi smo se navikli na činjenicu da će uvijek biti stalkera", Bill ekskluzivno za Bravo. "Ali kada napadnu našu obitelj, prešli su granicu. Tu zabava prestaje!"

Što se dogodilo?
Početkom Travnja "les afghanes on tour" su napale majku Toma i Billa u Hamburgu. Kako bi prikupila dokaze protiv stalkerica majka Billa i Toma je fotografirala djevojačku bandu svojim mobitelom. Djevojke su poludile nakon toga, zgrabile su ju i izbile joj mobitel iz ruke. Majka ih je prijavila policiji.
To nije prvi slučaj! I druge djevojke (valjda fanovi) su napadane od bande: "i mi smo to čuli", kaže Bill, "To je dakako nenormalno. Ne razumijem što se događa u umovima tih stalkerica. Nešto takvo treba zaustaviti", pjevač nastavlja.

Mnogi fanovi se sada boje za svoje ljubljene (tako je pisalo..misle na dečke iz TH). Misle da će sada band biti ljut na sve fanove: "Ne, nikako", Tom objašnjava.

"Fanovi se ne bi trebali brinuti oko toga. Nikada ih nećemo staviti u istu kutiju s tim stalkericama. Ne možemo smatrati svoje fanove odgovornima za postupke nekolicine nenormalnih djevojaka. Obrnuto: mi smo sretni što nas naši fanovi toliko podupiru".

Neki fanovi TH sada podižu stvar na drugi nivo: Počinju lov na teror-bandu! Mnogi se udružuju na Internetu i "RockStarStephi" kaže u svom youtube videu da ona i njeni prijatelji planiraju napad na "afghans" grupu. "Mi se želimo odvesti u Njemačku i zapaliti im pod nogama", kaže ona.
Također, u drugim videima možete naći izraze kao "Pronaći ćemo vas kučke" i "započnimo lov".

Rat između fanova i stalkerica?
"les afghanes on tour" su se sada iz straha zaključale u kuću", kaže nam izvor. Ali to ne daje utjehu Billu i Tomu.
Oni bi sada zapravo trebali biti u LA-u have been sa producentom David Jost (36), kako bi snimili još vokala i gitarskih djelova za svoj treči album.
Iz straha da će se stalkerska banda ponovno približiti njihovoj majci, oni su otkazali put.

-Kada budu imali na pismeno od policije da se "les afghanes on tour" ne smiju približiti njihovim obiteljima i članovima banda, Tokio Hotel će ponovno otputovati u Ameriku i dovršiti album.
David Jost: "odvjetnik triju od članica "afghanes" je kontaktirao odvjetnika Billa i Toma. Predložio je da se dogovore izvan suda. Predstavnici su se složili pod uvijetom da se one više neće približavati bandu. Primili smo vijesti da su "les afghanes on tour" potpuno odbile prijedlog",kaže David Jost . "prema mojim informacijama mi imamo tužbu samo protiv jedne od stalkerica". "Ovom teroru se još ne vidi kraj....."

Fanovi žele rat!
Ludost! Na internetu je pokrenut cijeli pokret mržnje protiv bande. Na nekoliko foruma i na youtube-u fanovi se udružuju kako bi krenuli protiv stalkerica. "sada je red na nas, osveta je slatka" Fanovi žele zaštititi Gustava, Georga, Toma a Billa od drugih napada....

Novi Tokio Hotel album?
"Ja sam veliki fan TH-a and i mislim da su oni najbolji band na svijetu!
Ja također znam sve o dečkima. Iako, još uvijek je jedno pitanje neodgovoreno: kada će novi Tokio Hotel album biti izdan?"
Michelle L. email.
Bravo Info: Zapravo album je trebao biti izdan na proljeće. Ali je izlazak pomaknut na ljeto. Također ime albuma još uvijek nije poznato.
©BRAVO

STALKERICE ZA BILD.de

dale su intervju u obliku videa, morate otvoriti Bild.de stranicu da bi ga pogledali

http://www.bild.de/BILD/unterhaltung/leute/2009/04/29/tokio-hotel/anzeigen-extrem-fans-maedchen-bande.html

DAVID JOST ZA BILD.DE

"Ove stalkerice zapravo imaju muda (haha doslovno) reći da nisu napale njihovu majku, nego ona njih!" kaže David Jost producent i menađer užasnuto

" Nadam se da stalkerice ne planiraju daljne napade. Sada ćemo tužiti ne samo sve pojedinačne članove, nego cijelu bandu zajedno kako bi kroz pravdu suda osigurali da se više neće približavati bandu i posebno njihovim obiteljima."


Train Station in Cologne - the operative Bill BILD.DE



*za reklamu im je poslužilo.. hehe
*nice, nice* =)))


Još jedna fan akcija!!!

Više o njoj OVDJE!

Oprostote, sad se jako jako žurim... i vjerojatno m nema na netu do petka,
tak da tu akciju hitno trebate vidjeti...
A ja nemam vremana da napišem više o njoj... ugl, pogledajte.. =)))

Pusaaa

- 11:56 - Komentari (14) - Isprintaj - #