Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

srijeda, 03.12.2008.

Oh happy day....=?

Walle na fan party-u.... rekla im je Come to Croatia, please!!!
awwwww.... I hope they will....yes




From Star Club No. 253 - France (2008)

Bill Kaulitz kaže da im treba pauza jer su jako umorni. Kaže da je nekoliko puta tijekom godine bio bolestan, i da je jako teško biti bolestan kada si daleko od doma.. On je to podnosio samo zbog pretrpanog rasporeda, ponekad nije nimalo uživao u poziranju za fotografije i davanju intervjua. Pravo je vrijeme da malo stanu.
Tom je rekao da je album odgođen ( za prolječe ) jer nisu spremni, i zbog toga što su iscrpljeni, treba im duža pauza kako bi se regrupirali i vratili u formu.

A djevojke?
Tom je rekao da osiječa kako se malo smirio. Prije je puno "ganjao" dijevojke ali sada mu više nije zabavno. Počinje se pitati da li je možda spreman za ozbiljnu vezu. I odmah nakon što je to izrekao, dodao je “Ali samo ako je dejvojka prekrasna ;)”.

Bill je rekao da se počinje brinuti jer sve manje i manje vjeruje ljudima. Kada djevojka flertuje s njim na after party-u (* tko je uspio flertovat s njim????) on se uvijek pita što ona zapravo želi, da li želi njega ili samo Billa iz TH. Kaže da mu nedostaje imati nekoga, ali je sretan što ima svoju glazbu koja ga drži i tjera naprijed.

Piše još malo o tome kako su sretni što su dobili VMA-a nagradu jer je to pokazalo da mogu biti uspješni u Americi, bez obzira na ono što su im svi govorili. Također su rekli da su bili jako dirnuti kada su vidjeli koliko su popularni u Mexicu.

Copy: TH fans Croatia - News Blog


12.11.08. studio Hamburg










TOKIO HOTEL - Caught on Camera na Vivi Live!
od sutra možete svaki dan gledati jednu epizodu na Vivi,
prikazati će se 5 epizoda!
sutra, 15:00



Još uvijek možete glasati za Tokio Hotel OVDJE....
Molim vas glasajte..... Moraju biti prvi....



Pozzam.....
mwa mwa

- 17:14 - Komentari (14) - Isprintaj - #