Photobucket

ANTI ANTIFAN TOKIO HOTEL

utorak, 11.11.2008.

Ipak sam tu....

Evo... ovo pišem na brzinu zato jer nisam na svom kompu...
možda.... a šta ću... nisam vas mogla ostaviti bez posta....

Ništa posebno... samo nekoliko videa....


TH Mexico




EMA 2008 Aftershow party




MTV Rumunjska




Nova strana Tokio Hotela




Klik - MTV EMA

Tokio Hotel pobijedio Metallicu i Linkin Park

Tokio Hotel s nagradom za najbolji nastup uživo

Rat koji su fanovi Ricka Astleya objavili fanovima Tokio Hotela u četvrtak navečer dobio je pobjednika – britanska zvijezda iz 80-ih osvojila je nagradu za najbolji nastup ikad na dodjeli europskih MTV nagrada održanih u Liverpoolu. Rickovi obožavatelji najavili su da će učiniti sve kako bi spriječili da pop-rock senzacija iz Njemačke osvoji tu nagradu, a njihov strah bio je i opravdan s obzirom da je mladi njemački bend u tri godine postojanja pobrao gotovo sve glazbene nagrade za koje su dosad bili nominirani. No, tokijevci ipak ni ovoga puta nisu otišli kući praznih ruku jer su pobijedili u drugoj kategoriji u kojoj su bili nominirani, onoj za najbolji nastup uživo.
Tokio Hotel tako je iza sebe ostavio glazbene ikone poput Metallice i Linkin Parka, a u šali su rekli kako se nadaju da se Metallica neće ljutiti što su pobijedili jer su i sami njihovi obožavatelji. Primajući nagradu, Bill Kaulitz, frontmen benda, najavio je novi album koji će izaći početkom 2009. te poručio odanim obožavateljima: “Opet ste uspjeli!”
No, najveći pobjednici večeri bili su Britney Spears i 30 Seconds To Mars koji su osvojili po dvije nagrade – Britney za najbolji album i za izvođača godine, a 30 Seconds predvođeni Jaredom Letom za “najžešće” izvođače i za najbolji video za pjesmu “Beautiful Lie”. Spot za pjesmu u kojoj su progovorili o klimatskim promjenama snimljen je na Grenlandu. Jared i ekipa nisu propustili ni priliku pokazati svoje zadovoljstvo novoizabranim predsjednikom SAD-a odjenuvši majice s likom Baracka Obame. Britney nije prisustvovala dodjeli, ali se putem video zida zahvalila obožavateljima na glasovanju i podršci.
Dobro raspoložena domaćica Katy Perry proglašena je najboljim novim izvođačem, a u govoru zahvale istaknula je kako je prošle godine MTV-ovu dodjelu gledala doma u spavaćoj sobi. Moramo priznati veliki napredak u godinu dana! Otkačena pjevačica čini se ima pik na svoje njemačke kolege iz Tokio Hotela pa je prilikom dolaska na dodjelu ironično rekla kako se nada da će upravo oni pobijediti u svim kategorijama. Možda se Katy jednostavno još nije pomirila s rezultatom nedavne dodjele MTV nagrada Južne Amerike gdje su dečki iz Magdeburga pobijedili u četiri kategorije od kojih je u nekima i ona bila nominirana.


Fan party - pobjednici # 14

Valérie, B. - Switzerland
Edward, J. - South Salem (United States)
Anne-Sophie, L. - France
Christ, M. - Finland
Raquel, B. - Portugal
Franziska, K. - Germany
Marte, H. - Norway
Veronika, H. - Kovarska, Czech Republic
Agnieszka, W. - Poland
Merle, N. - Germany


Kisss

- 21:23 - Komentari (8) - Isprintaj - #