ROĐENDAN, KORANA, IZLET . . .


Zadnjih tjedan dana je bilo baš super. Predobro! Počnimo od Ivinog rođendana u prošlu subotu. Bili smo svi baš veseli. Lily i ja smo uzele fotić u ruke i slikale se, imale smo mali fotosešn, hehe. Bilo to ispod drveta, na drvetu, na kamenu, s pivom... Uglavnom, nova fora nam je postala penjati se na drvo kad smo u fafu i bez toga mi ne može ni jedna subota više proć.
Škola je gotova. Za neke da, za neke ne... I tako, sad lijepo 2 mjeseca praznika u kojima ću ja možda u Hrvatskoj provest mjesec i pol. Naravno, opet ja moram ići u Njemačku, već mi stvarno to ide jako na živce. Nadam se da ću izdržat to još dvije godine ako ne poludim do tad.
U četvrtak je došao taj zadnji škole i imali smo samo 3 sata u školi. Prošli smo poslije toga na koranu, kupali se, pili, zajebavali... Baš je bilo dobro. Nekako imam osjećaj kao da samo bezveze tu nabrajam kaj mi prvo padne na pamet. Kad nemam inspiracije, a ni neću još puno pisat.
Jučer smo bili na izletu u Poreču. Išli smo s de razredom i bilo je puno bolje nego što sam očekivala. Najprije smo bili u nekoj jami i vidjeli puno zanimljivih stvari, kao na primjer mjesto gdje šišmiši obavljaju nuždu, heh. Poslije toga smo išli u poreč. Najprije smo malo bauljali po gradu, a onda išli na kupanje. Vrijeme je bilo baš bezveze. Nisam skoro ni jednu zraku sunca vidjela, a i kiša je malo padala. Ali smo se svejedno kupali. Sve u svemu, ovaj tjedan je bio baš jako dobar. Evo vam na kraju par slikica od rođendana i od izleta. Pozzek&pusek!



23.06.2007. | 16:14 | 24 Scratch of your nail! | Your choice! | # | ^

NASLOV


Na nagovor drugih, odlučila sam napisati novi post. Rekla sam vam, ne da mi se baš više pisat pa znajte da ćete jako rijetko viđat nove postove, bar sad dok je još škola, a kasnije ćemo vidjet.
Nekako se čudno osjećam zadnjih tjedan dana. Par dana sam bila tako mirna i nekako čudna. Svi me pitaju što mi je i jel me nešto muči, a ja im zapravo ne znam reći što mi je jer to ne znam ni sama. To mi je najgore kad ne znam ni sama što se događa sa mnom, koji je razlog takvom raspoloženju. Znam samo da me muči škola, muči me prijateljstvo, muči me i ljubav koje nema... Kada se to sve pomiješa, ja sam čudna, tužna, neprepoznatljiva.
Bila sam jučer vani. Bilo je nekako dosadno, svi se razbježe na svoju stranu i onda je dosadno. Tako je već zadnje dvije subote. Nadam se da će se to uskoro promijeniti.
Ne znam što da vam više napišem pa ću vam staviti malo slika da gledate :) Šaljem svima pozdrav i puseke!



03.06.2007. | 12:59 | 33 Scratch of your nail! | Your choice! | # | ^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


nešto o meni


ime:
sandra
godine:
16
grad:
karlovac
škola:
jezična gimnazija
ljubav:
slobodna

mail:
sandra_0091@net.hr
msn:
anonimnabrineta_sandra@hotmail.com

Free Web Counter

counter postavljen 8.10.


linkovi


blog.hr
gimnazija-karlovac.hr
imageshack.us
youtube.com
lektire.net
iskon.hr
tportal.hr
myspace
facebook


blogovi koje čitam


ljudi koje jako voljim:
antonela
mateja
dina


super curke:
lily
sonja
ivana
maja
anja
ivona
petra
beti


super dečeci:
cvet
keky
pintar
lizo
maki

juwica
pewica


mjuzik


ovih dana slušam: