Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi: - Pronađite djevojku

četvrtak , 27.12.2018.

ljubavni statusi










Click here: Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi:






Ne zaboravi da si na ovome svijetu kratko. Nevjerovatno je koliko brzo mijenjam misljenje… U stvari, ne… New York City i ovce na broju. Pepeljuga se udala radi love.



Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi:

Od gomile postaju siroke narodne mase, cim se umesa konjica. Obozavam rad mogu satima gledati druge kako rade. Sreca u nesreci je ako je ta Žena vasa!



Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi:

TOPKEYWORD - Prodajem BMW u delovima.



Statusi za facebook, najnoviji i popularni, ljubavni, smešni i vicevi:

Dok se žena mazila sa ljubavni... Dok se žena mazila sa ljubavnikom, odjednom se cuju vrata. Žena ga brzo premaže kremom i nabaci bijelog pudera. U tom momentu ulazi muž. Otac i sin poveli svoje dve krave, belu i crnu, u susedno selo da ih bik oplodi. Kada su stigli, otac ostavi sina da pazi da krave budu oplođene, a on ode u kafanu na piće. Kako se to izrazavaš pred ljudima! Hajd sad nazad u štalu i pazi šta ćeš reći sledeći put! Muž čita novine, a žena ga zvekne tiganjem po glavi. Muž objasni: - Kad sam bio na trkama prošle nedelje, Lara je ime konja na koji sam se kladio. Supruga mu se izvini i nastavi sa kućnim poslovima. Tri dana kasnije muž gleda TV, kad ga žena opali još većim tiganjem po glavi. Jedan čovek kupio najnoviji m... Jedan čovek kupio najnoviji mercedes i na putu ka kući, na semaforu pored njega se zaustavi Yugo. Otvara prozor lik iz Yuga i pita ga: - Imaš li ti TV u tom mercedesu?! Ovaj sa mercedesom se iznervira što nema krevet i naruči da specijalno za njega naprave krevet u mercedesu. Napraviše mu krevet i on sav srećan ide po celom gradu da nađe lika sa Yugom da mu se pohvali kako i on ima krevet. Napokon ga ugleda na nekom parkingu, a na njemu svi prozori zamagljeni. Lupa liku na prozor, lupa, lupa i na kraju otvara se prozor. Tek će ovaj: - Šta lupaš, šta je bilo?



Ljubavni statusi na Facebooku
Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne. Vežbajte smejući se - naučnici su izračunali da ako se u toku dana nasmejemo stotinak puta, postižemo isti efekat kao da smo se aktivno bavili nekim sportom desetak do petnaest minuta. Ovo su 10 najgledanijih video klipova snimljenih Nest-ovim video kamerama u 2017. Otac i majka mi se odlicno slazu — cas ona slaze njega, cas on nju! Ovako lep oktobarski dana nismo imali celoga avgusta.

[Upoznavanje online forum|Uvesti nesto novo u seksualni zivot dugogodisnje veze|Upoznavanje za brak]






Oznake: ljubavni, statusi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.