lifestyle?

cure moje ja nisam na nikakvim dijetama ni tako necemu...pokusala sam jesti normalno i ne bedirat se zbog te hrane jer sam ovo ljeto bila malo premrsava..zbog decka (kojeg sam spomenula) se trudim jesti sve da mi ne sere, a i zato da vise napokon pokusam pobjeci od tog poremecaja.. ali jednostavno cim dobijem 2,3kg ja ne mogu biti mirna i ici na faking dijete i to nego se pocinjem izgladnjivat. i to je sad taj period koji slijedi i znam da cu potonut zbog njega ali ja si jednostavno ne mogu priustiti tu kilazu koju imam niti sam sretna s njom. ne mogu imati vise kila nego sto smijem. makar izgledala mrsavo, ja ako se ne osjecam dobro ici cu dolje s kilama. nisam jako jako jako dugo povracala, niti zelim, jer mi je dosta da mi se hrana onak odvratna nakon sto je vec bila u zelucu vraca u usta. prakticki si povracam u usta, a bed je jos veci kad mi se to dogodi ispred decka ili ekipe. i onda to moras progutat. jej..

nije lifestyle, prokletstvo je. boze zasto ne mogu jesti i biti sretna? nono

day 1:
pola pizza cuta (nisam nis imala drugo,jebiga)
jabuka
salata+ komad piletine malo manji od velicine dlana
1,5 vode

day 2:
integralno pecivo
bolognese mali tanjur
kava
litra vode
pola litre zelenog caja
+ navecer cu morat jos snitu kruha sa nekim mesom jer imamo neku veceru navecer..al umjesto toga cu si napravit salatu od krastavaca :)

i nemojte mi sad srat za pizzu i bolognese jer ZNAM sto je to i ZNAM da su kile i salo unutra. jebiga kad si na faksu od 8 do 20 onda nemas previse izbora :) znate i same.. kiss

07.11.2012. u 16:40 · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #