Annapurna2

25.10.2008., subota

Prasinari idu dalje

Tugu pregolemu, od nedovrsenog posla pod A2 i A4, utapamo u predivnom Annapurna circuit trekingu. Danas smo Soldo, Tomica Markovic (duo poznat kao Grampini) i ja odradili maratonsku turu usporedivu sa svakom ultrom na nasim trekinzima, potez Manang-Muktinash. Radi se o 30km turi, sa usponom (u komadu) od 2050m i to na najvisi prijevoj uopce - Thorong La (5416m), pa odmah nakon toga spust (u komadu) od 1850m.
Trebalo nam je ravno 10 sati (od toga samo sat i sitno pauze), pa nek ne bude krivo ekipi koja nije mogla s nama, ovo je bilo stvarno ubitacno. Vecer smo proveli u Bob Marley baru, predivnom mjestu u zabiti kakvo ni u snu nismo ocekivali.
Sad idemo spat, fakat smo se istrosili danas. Prljavi smo do koljena od prasine, umorni ko psi, ponosni ko rijetko kad, tura je stvarno bila posebna.
Svaki dan nas ceka po jedna ultra, rezemo trekerska vremena po pola jer zurimo u Pokharu i dalje u KTHM. Uzivamo u ovom bonusu ko bubreg u loju.
Pozdrav nasoj glavnini, javite di ste, pozdravi doma nasim obiteljima i prijateljima, ne brinite vise - sad je vrijeme za guste.

- 15:49 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

0


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
Ogulinska ekspedicija "Annapurna II 2008"


kontakt e-mail za web
kontakt e-mail za sponzorstva i medije