Objavljeno: ponedjeljak, 05.03.2007.

OJ SVIMA...JA SRETNA...

naravno prvo nešto malo o Dinamu....i o njegovoj pobjedi protiv Varteksa prošle subote....smijeh
ah šta reči...napisati...ali moram se izjasnit...nisam sretna što je Dinamo već nakon prvog napada Varteksa gubio 1:0...cccno
ali...dolazi 54.minuta...kada je Schildenfld dodaje Vugrincu
koji...naravno...zabija za 1:1....nice....thumbup
nakon što je sudac u svlačionu poslo Marića...Dinamo
je još oštrije krenuo igrat....i došli do vodstva
u 69.minuti....gol je opet zabio Vugrinec a dodo mu je
Čorlukacerek...Varteks-Dinamo 1:2....ni to nije sve...
u 78.minuti gol za konačnih 1:3 daje Tadić...tak mi se preziva lik u razredu...xD....
al ko je tamo bio najbolji i najglasniji...BBB...
i meni je jako žal kaj nisam bila i ja,bum se valjda strpila još godinu dana....GLUPI STARCI....ne kužim zakaj me ne puste na gostovanja...
da upoznam malo i druge gradove...da vidim kak se tam živi....xD....
i još nekaj...dinamo ima novu stranicu...i baš mi je kul...i fensi...
a o tome kak je Dinamo dobar pročitajte u sljedečem prilogu....skopirano s Dinamove Web
stranice...xD...wave

Domovinski rat daleko je iza nas, no za sobom je ostavio posljedice koje i danas ostavljaju traga i oduzimaju ljudske živote. Zahvaljujući pozivima građana i aktivnostima partnera akcije «Kvadrat mira» od studenog prošle godine do danas , prikupljeno je oko 11 milijuna kuna.

Društvu Grada Zagreba, HRT-a, EPH-a, T-HT-a, Digitel komunikacija pridružio se i NK Dinamo , uključivši se u akciju razminiranja okućnica u Hrvatskoj. Klub će od prodaje ulaznica za Kup utakmicu Dinamo- Hajduk , 14.ožujka u Maksimiru, donirati po deset kuna od svake.


Na danas održanoj konferenciji za medije u Dinamovom Plavom salonu, uz gradonačelnika Zagreba i počasnog predsjednika kluba Milana Bandića, predsjednika kluba Mirka Barišića, ravnatelja Hrvatskog centra za razminiranje Ota Jungwirtha , akciju su svojim prisustvom podržali i ravnatelj HRT-a Mirko Galić, predsjednik uprave EPH Nioslav Pavić. Direktorica Korporativnih komunikacija T-HT-a Alemka Lisinski te predsjednik Uprave Digitel komunikacija Aljoša Roksandić.

Da bi svaki građanin Hrvatske bez opasnosti živio u svojoj domovini, potrebno je prikupiti 20 milijuna kuna , da se razminira 200 000 mina na više od 1 000 000 četvornih metara.

Dinamu je ovo treća akcija razminiranja, prvi put se odrekao prihoda od utakmice Dinamo- Međimurje prošle godine u osmom mjesecu, a također je omogućio da se razminira oko 6000 četvornih metara u Gradu Sisku.

Zemlja nije oslobođena dok se ne riješi posljedica iz rata-kazao je predsjednik kluba Mirko Barišić, te dodao kako će Dinamo i ubuduće podržavati svaku od akcija pomoćnog karaktera.

Počasni predsjednik i gradonačelnik Bandić zahvalio se brojnim donatorima ,te ponosno istaknuo činjenicu koliko grad radi na toj akciji izdvajajući novac iz gradskog proračuna da bi podržali «Kvadrat mira».

Ninoslav Pavić iz EPH-a podsjetio je sveprisutne i na akciju «Dajmo da čuju» čiji je EPH također bio donator, ali se i osvrnuo na Dinamovog najvećeg rivala Hajduka te mogućnost i njihova doniranja akciji na uzvratnoj utakmici u Splitu.

Trener Branko Ivanković je u ime igrača izrazio želju za uspješnost akcije, a poznato je kako će i igrači kupiti nekoliko ulaznica i time doprinijeti ovoj akciji u nadi da će Hrvatska do 2009., kako se i namjerava, biti napokon slobodna od posljedica rata koji i danas uzimaju žrtve…..

UGL...DINAMO JE ZAKON...

pusek svima...wave

DINAMO JA VOLIM....cerek


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

#pageHeader {height:401px;background: url('http://img370.imageshack.us/img370/5193/dinamorl5.png') no-repeat top;}