Karmicki ljubavni odnosi - Vukovar

četvrtak , 24.01.2019.

KOJI JE VAŠ KARMIČKI PRAVAC










Dating Site: Karmicki ljubavni odnosi






Vaš mali svijet koji ste donijeli iz prošlog života sada se treba proširiti, a jedan od najboljih načina za širenje horizonata jest obrazovanje što više, to bolje po vas , kao i putovanja. U prošlom životu bili ste na najudaljenijim mjestima gdje čovjek svojom dušom može stići — moguće je da ste otkrili najdublje tajne, ali one ne svima dostupne i na neki način skrivene.



karmicki ljubavni odnosi

Svaku priliku za razvoj karijere trebate iskoristiti maksimalno i popeti se na stepenicu više. Mnogo toga izgleda vam banalno, ali se u ovom životu trebate spustiti na zemlju i probuditi se, više okrenuti prema ljudima iz svog okruženja i s njima se povezati. Jer ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti. Ova vrsta potpune transformacije ponekad vas i sada dovodi u iskušenja da rušite stvari i onda kad bi to trebalo, ali i onda kad se to ne treba.



karmicki ljubavni odnosi

KOJI JE VAŠ KARMIČKI PRAVAC - Vi se znate izboriti za svoje ja, ali sada je vrijeme da se malo kultivirate i naučite živjeti s drugima.



karmicki ljubavni odnosi



Vrijeme karmičkih izazova do 01 10 2018
Jer ste u prošlom životu zanemarili svoje radne sposobnosti. Ali naprotiv, baš te dnevne, obiteljske stvari, povezanost sa svojim najmilijim, baš to je put kojim trebate ići. Bili ste dobar partner partnerica i ugledan građanin. Možda ste se trudili to izbjeći, ali onda su vam se događaji tako posložili da ste za čas ostali bez svega ili ste morali odbaciti ono što ste imali. Previše ste brinuli o onom što imate i previše ste se tome posvećivali, a niste uviđali da postoji potreba za korjenitom transformacijom i da stvari nikad nisu krute i vječne. Moguće je da se zateknete u izazovnom, nemirnom ili čak i ratničkom okruženju gdje zaista treba brzo i pametno djelovati i prihvaćati to da prvo gubite, kako biste iznova gradili ispočetka. Nedostaje vam vaša sloboda jer vas život dovodi u situacije koje od vas traže poštivanje reda, a ne prepuštanje nekonvencionalnostima. U prošlom životu bili ste pravi štreber koji je u svakom trenutku znao gdje mu što stoji, kakav će mu biti dan i ne daj Bože da išta naruši unaprijed utvrđen raspored sitnica i dnevni plan rada.

[Hook up joints in mumbai|Speed dating warminster|Phoenix hook up bars]






Oznake: koji, je, va, karmički, pravac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.